Træk bagepapiret medpizzatærten over på den varme bageplade, hæld ostefyldet på kødet i midten og bag pizzatærten i bunden af ovnen, for at undgå den bliver brændt, samt bunden bliver sprød
vores blomkålspizza her på siden) eller i pirogger. Bliver der rester, så brug dem på en pizza (evt. For mig er kødsovs og millionbøf det samme – hakket oksekødmed løg og hvad der ellers falder ud af køleskabet, og det kan serveres med både kartoffelmos og pasta – altså ikke samtidig
Opskrift med hakket oksekød. Tag den ud og kom det ønskede fyld på – tomat, ost, skinke, ananas, frisk tomat, løg, peberfrugt, kylling, hakket oksekød, osv
Smør bunden medpizzasauceog fordel det hakkede kød over. Svits det hakkede oksekød til det er gennemstegt… her tilsætter jeg altid lidt hakket løg for at give lidt smag, krydr med salt og peber
Pizzaen kan også laves med hjemmelavet tomatsovs og skinke m/ananas eller peperoni m/rød peber. Mens dejen hæver, røres olivenolie med revet hvidløg, oregano og lidt chilipulver, riv osten (mild ost) det smager bedre end at købe en færdig-revet ost
Hvordan skal man som lægmand kunne forstå, at når videnskaben siger at rødt kød er farligt, snakker de i virkeligheden mest om bacon, pølser, burgere, pizza, færdigretter etc
Meatza er en rigtig mandepizza… fyldt med kød kød kød. Den kan selvfølgelig varieres i det uendelige – præcis som den originale “Brød-Pizza”… Dagens version blev denne – og den skal helt sikkert nok komme igen i andre “klæder”… tænker den også skal en tur på grillen, når det blir RIGTIG sommer mmmmmmm
Du kan udskifte kalkunbrystet med hvad du har lyst til så som skært oksekød, fisk eller kylling, har dog aldrig prøvet fisk så vil ikke hænges op på om det bliver noget skidt