Smør pizzasauce på pizzabundenog drys ost ovenpå. Sidst jeg havde gæster lavede jeg en pizza. Helt kedeligt med færdigkøbt bund og det hele, men uden at den blev kedelig af den grund
Når bunden er bagt pyntes med frisk rucolaog tynde skiver parmaskinke. Rør alle ingredienser til tomatsauce sammen og server med dine foretrukne tilbehør
Her kan du også toppe pizzaenmedrucola. Parmaskinkeog salami skal ikke med ind i ovnen, men skal først puttes på pizzaen lige når den kommer ud af ovnen
Top de varme pizzaermedrucola, tomat og agurk, og servér straks. Som ekstra tilbehør toppede vi den af med frisk rucola, agurk, tomat og dressing, det var virkelig lækkert
Pizzamed nektariner, ricotta ogrucola. Når pizzaen er færdigbagt kommes rucolaog grofthakket. Mangler du kød på pizzaen, foreslår jeg at du bruger serranoskinke eller parmaskinke
Når den er færdig, kan der toppes op medrucolaog revet parmesan, så bliver det ikke bedre. Man kan godt gå utrolig meget op i at lave den perfekte pizzadej, men i bund og grund handler det bare om, at få lavet en god tynd bund, så man ikke ender med en dansker-deep pan
Denne pizza er lavet medparmaskinke, mozzarella, rucola, pesto og revet parmesan. Et godt tip kan være at pensle kanten med lidt oliveolie og drysse lidt salt
parmaskinke, rucolaog parmesanost. Rør gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser. Smør et tyndt lag tomatsovs på dejen, og riv noget frisk mozzarella over