Den sprødeste pizzamed parmesan og rucola. Nu skal man jo ikke lade sig slå ud, så jeg nøjedes med at lave tre flutes og brugte dejen til det sidste til at lave en superlækker pizza
Kan serveres medrucola som topping. en pizza-sten - ellers bare en bageplade med bagepapir. Jeg vil rigtig gerne dele opskriften med jer, måske den står på menuen til aftensmaden i morgen
Vi havde været i torvehallerne og få den mest fabelagtige pizza hos Gorms, hvilket fik mig til at google denne opskrift og eksperimentere lidt med at få mere varme i grillen
Inden du sætter tænderne i 'pizzaerne', pynt da med en god håndfuld rucola og eventuelt en blanding af olivenolie og presset hvidløg (du ender op med en hæftig hvidløgsånde, men det smager fantastisk)
Når pizzaen er færdig drysses den med frisk rucola, skiver af tomat og frisk basilikum. Jeg laver altid dejen grov og varierer meget med fyldet, men en sikker vinder er grønthandlerens solmodne oliven, der simpelthen smager skønt når de gør sig på en varm pizza
Herefter toppes pizzaenmed serranoskinke, rucola og overhældes med lidt hvidløgsolie. Både fordi jeg døjer lidt med at tåle det, men også fordi flere af mine måltider bliver tilrettelagt efter sense-principperne