jeg brukte fersk Mozarella og revet pizzaostmellom lagene og på toppen. Her om dagen kom jeg over en herlighet som heter Pizza kake, dette måtte testes
V. e. g. t. a. r. p. i. z. m. d. s. l. o. b. h. ø. v. k. æ. ,. n. f. u. å. J. y. j. 2. P. 5. 3. 1. ½. 0. T. (. ). &. F. B. G. O. N. L. D. K. S. c. /. s g
Fordel den revet ost over pizzaen. Kartoffelpizzaen smager også godt kold til frokost næste dag. 4 personerKartoffel pizza1 rulle færdig tærtedej1 stor bagekartoffel2,5 dl cremefraiche 38%1 bundt timianHavsalt og peber50 gr revet ostTænd for ovnen på 200 gr. Bag den i ovnen 15- 20 minutter til pizzaen er gylden og sprød
F. ø. j. t. æ. n. k. e. g. v. d. f. r. s. a. i. m. y. b. o. L. C. H. p. l. ,. å. z. M. u. h. J. 2. E. D. B. 4. 0. 1. 5. R. c. O. T. P. S. 3. K. -. V. e g
H. j. e. m. l. a. v. t. p. r. o. n. i. z. b. g. å. s. N. u. h. d. ø. ". æ. k. ,. f. /. G. D. y. E. M. J. P. (. 2. ). 5. 3. 1. ½. 0. 7. c. T. &. O. L. K. é. S
Sådan en udfordring takker jeg ikke nej til, for jeg er nemlig ret så vild med hjemmelavedepizzaer. Har du også ledt efter metoden, der kan give dig sprøde pizzaer som hos pizzamanden
Find en god opskrift på pizzadej (italiensk pizzamel er et must) og hav en dej klar til to pizzaer. Netop derfor er det en god idé at eksperimentere lidt ind imellem