Så er der pizzaboller … Verdens bedste snack. Jeg er konstant sulten af alt det amning, så for pokker hvor bliver der kørt meget indenbords lige i tiden
vores solskinsboller og pizzaboller, da de er lavet efter samme princip. De smager fantastisk, og jeg vil sige, at det nok er den bedste glutenfri brødopskrift, som jeg har prøvet i det års tid, hvor jeg har levet glutenfrit
Madbrødene her er lavet med inspiration fra SundMums opskrift på pizzaboller, hvor jeg selv har ændret og tilpasset efter hvad jeg havde og plejer at kunne li i mit brød
Det kræver selvsagt en madpakke, og hvor lækker en portion koldskål eller en lækker sandwich med rejer og dildressing end lyder, så er ingen af delene særligt velegnede til at have stående i varmen og til at spise hurtigt og uden at det kræver en pause fra skriverierne
½ time, men gerne den tid det tager, at hæve til dobbelt størrelse. 200 g skinke100 g ostNår dejen er hævet formes den til boller der trykkes flade på bagepladen
Disse saftige glutenfri pizzaboller med spinat passer perfekt til madpakken med eller uden pålæg. De kan laves med eller uden tomat, alt efter hvad man bedst kan lide og/eller tåle
Når dejen er færdig med at hæve skal den formes til boller. Da den er meget klæg er det nødvendigt at dyppe hænderne i vand hver gang en ny bolles laves, så dejen ikke sidder fast på hænderne