Når pizzabunden har forbagt fyldes den med først tomatsovs, så grøntsager og tilsidst osteFRIsovs. Serveres med en skøn tomatsovs, lækre grøntsager og osteFRIsovs
Lav pizzabund af fintblendet blomkål, æg og parmesanost. Det kan måske også være til inspiration at modtage nogle mail gennem det lille gratis kursus Sund uden fanatisme
Med købt bund for en hurtig variant – pizzabund fungerer udemærket, skulle jeg hilse at sige }. På billedet ovenover ses en lidt luksus fredag med veninder, halloumi-vandmelonsalat, pandebrød, hummus og bagte blomkål med parmesan a la denne
Form en pizzabund på en bageplade beklædt med bagepapir. Jeg har prøvet at lave pizza med blomkålsbund nogle gange, men det har ikke været den store succes, for bunden er altid blevet for fugtig
Form en pizzabund af blomkålsblandingen på en bageplade beklædt med bagepapir. Selvom bunden er lavet på grøntsager er den ret sprød, dog ikke lige så sprød som en almindelig pizzabund
Nå, men hvis jeg nu siger, at hovedingrediensen i pizzabunden er blomkål, så ved jeg godt at alle mændene har lukket både servervindue, internetside og hele computeren ned
Husk at holde godt øje med den, der er ikke noget mere kedeligt, end en sort pizzabund. Både kæreste og barn var meget imponeret men næste gang jeg vil lave pizza, vil jeg prøve at bruge flere solsikkekerner og ikke så mange mandler og så eksempelvis kogt, blendet blomkål i stedet for gulerod
Bland ingredienserne til tomatsovsen og bred den ud på pizzabunden, alt efter hvor meget sovs man kan lide på sin pizza kan resten bruges til dip til "bread"-sticksne