Smør en skål med olie og kom den våde dej op i, stil den ikøleskabettil næste dag. Der er nok mange meningeromkringhvilkekvaliteter den perfekte pizzabund skal have
Aftensmaden var ikke planlagt og køleskabet rummede ikke noget specielt = pizza. Heldigvisikke af den færdigkøbte slags, men en lækker kalorielet udgave som mættede rigtig godt
Denne version af den franske galette er som sagt lavet på en grov pizzadej på ølandshvede. Nååh ja, og så kan den, fuldstændigligesom tærte, også fyldes med alt, hvad du har ikøleskabet
Jeg kom derfor alt for sent i gang med pizzadejen og tomatsaucen, men Oskar var pænt tilfreds med en rosinbolle på vej hjem ibilen og en stor tallerken havregrød til aftensmad - så helt madfornægter er han altså ikke
pizzadej. pizza m. pizzadej. olivenolie. Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt salt, sukker og olie. Rør det grove mel i og derefter hvedemelet lidt ad gangen