Pizzadej i køleskab opskrifter

Pizzadej

Pizzadej

Smør en skål med olie og kom den våde dej op i, stil den ikøleskabettil næste dag. Der er nok mange meningeromkringhvilkekvaliteter den perfekte pizzabund skal have
Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri

Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri

Pizzadag - om morgenenFold dejen let i skålen og kom den ikøleskabet. Pizzadag - aftenen førRør gæret ud i vandet så der ikke er nogen gærklumper
"Kalorielettere" pizzadej

"Kalorielettere" pizzadej

Aftensmaden var ikke planlagt og køleskabet rummede ikke noget specielt = pizza. Heldigvisikke af den færdigkøbte slags, men en lækker kalorielet udgave som mættede rigtig godt
Pizza på grillen

Pizza på grillen

Pizzadejen og tomatsovsen blev lavet søndag formiddag, så da vitil aften blev sultne var det jo rent faktisk "fast food"
Fredags pizza

Fredags pizza

Jeg kom derfor alt for sent i gang med pizzadejen og tomatsaucen, men Oskar var pænt tilfreds med en rosinbolle på vej hjem ibilen og en stor tallerken havregrød til aftensmad - så helt madfornægter er han altså ikke
Pizza med skinke og tomater

Pizza med skinke og tomater

Udrør gæren i lunkent vand. Rør salt i. Lad dejen hæve tildækket et ikke for varmt sted ca. Tryk dejen lidt flad til en stor cirkel med hænderne
Pizza med rodfrugttopping

Pizza med rodfrugttopping

Jeg havde samtidig noget groft mel, som jeg valgte at komme ipizzadejen - men det kan du undlade, hvis du vil lave den billigere (dog ikke sundere)
DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

Den bedste opskriftpizzadej fra Meyer´s bagebog og ja de skal laves dagen i forvejen og langsomt hæve ikøleskabet
pizza m. lysegrøn blomkål og røde løg

pizza m. lysegrøn blomkål og røde løg

pizzadej. pizza m. pizzadej. olivenolie. Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt salt, sukker og olie. Rør det grove mel i og derefter hvedemelet lidt ad gangen