Drys lidt durummel over brødene/bollerne. 600 g hvedemel (eller hvis man har det, pizzamel). 2) Hvedemel, durummel og salt kommes i gærvandet og æltes godt sammen. 3) Efter hævning kommes dejen ud på køkkenbordet, som er drysses med lidt durummel. 600 g hvedemel (eller hvis man har det, pizzamel)
pizzamel. durummel. Pizza… PIZZA. Jeg behøver vist ikke sige mere, vel. I dag er det Vegan Pizza Day … ja, ja, hver dag er et-eller-andet-dag, men det er da lidt hyggeligt
Pizzamel blandes i blandingen lidt efter lidt, til dejen er blevet æltet glat og smidig. Alle tingene røres sammen, tilsæt durummel, salt, urter og oliven skåret i passende størrelse
hvedemel (gerne pizzamel)100 g. durummel2 spsk. Drys lidt durummel på, og lad det efterhæve i 1 time. Et lækkert ciabattabrød, som er lidt tidskrævende
Jeg brugte en “tipo 0″ mel, det var det bedste bud på en god pizzamel jeg kunne finde i føtex. 250 g mel (jeg brugte ren “tipo 0″, man kan også blande det med durummel)