Polenta er majsmel. Første gang jeg fik polenta, tænkte jeg, at det i den grad også var sidste gang, for ærlig talt så syntes jeg, det smagte af … ja, ikke af noget
Polenta er jo majsmel/gryn, som oprindeligt stammer fra Italien. Denne polenta er ikke bare ekstremt nem og hurtig at lave – den er også billig, yndig og velsmagende
Hvis man ikke kender polenta, så er polenta en grov majsmel, som man koger til en meget tyk grød. Koteletterne var lækre med en masse smag og polentaen var skøn
Det hedder nogle gange "grov majsmel". Polenta er en af de italiensk klassikere, som efterhånden vinder lidt indpas i Danmark, og det er en god ting, for det smager faktisk rigtig lækkert
Polenta er majsmel kogt, formet til cirkler eller firkanter og grillet. Hovedretten er italiensk polenta med svampestuvning – og salaten er en kornsalat med vilde bær, frugter og nødder
Det er en almueret, og i denne version fremstår den som en slags polenta, blot er den noget mere flydende end en klassisk norditaliensk polenta, desuden er hovedingredienserne palmekål og bønner
Jeg lavede en dejlig forret i går - det skulle være en uden fisk, da en af gæsterne ikke kan lide fisk, så jeg lavede disse dejlige ruller og en god polenta til - det smagte altså dejligt