Polenta med vand eller mælk opskrifter

SVAMPE OG LINSE BOURGUIGNON

Men dejlig smagte den, serveret med cremet polenta. Polenta er en smule overset i det danske køkken, mener jeg
Polenta med græskarkerner

Polenta med græskarkerner

Vand og mælk bringes i koge og majsmelet tilsættes. Det er en god snack eller ret til et måltid, hvor der serverers mange små retter - og det er jeg begyndt at praktisere mere og mere - der er så mange lækre ting jeg gerne vil lave, så er det sjovt at lave dem som småretter der kan servers sammen
Mange små retter - en slags tapas

Mange små retter - en slags tapas

Polentamed babysalt og revet ost. Polenta. Laksesouffler med creme fraiche/dild dressing. Vand og mælk bringes i koge og majsmelet tilsættes
Brombær-æblepie

Brombær-æblepie

Smuldr smørret i de to slags mel og saml hurtigt dejen med det kolde vand. Serveres med flødeskum eller vaniljeis - hvis man har
Bresaolaruller med basilikum og ricottacreme

Bresaolaruller med basilikum og ricottacreme

Jeg lavede en dejlig forret i går - det skulle være en uden fisk, da en af gæsterne ikke kan lide fisk, så jeg lavede disse dejlige ruller og en god polenta til - det smagte altså dejligt

Grøntsagstærte med skinke

Tærte med porrer og skinke. 1) Polenta (majsmel) og 4 dl kogende vand blandes. 4) En blanding af æggehvider, mælk, revet ost hældes over grøntsagerne. 5) Krydr med salt og peber. 4 dl Vand. 4 dl Skummetmælk. 2 stk Løg eller zittauerløg