Polenta opskrifter

Polenta

Polenta

Første gang jeg fik polenta, tænkte jeg, at det i den grad også var sidste gang, for ærlig talt så syntes jeg, det smagte af … ja, ikke af noget
grillet polenta med cremekantareller

grillet polenta med cremekantareller

Polenta er basismad i Norditalien på linie med spaghetti og ris. Polenta laves af majsmel, der koges til en tyk grød og bredes ud på en plan flade
Polenta pebernødder

Polenta pebernødder

Lækre pebernødder med polenta. Polenta og majsstivelse blandes i en skål for sig selv og blandes sammen med alle krydderierne og hjortetaksalt
Polenta med vilde svampe

Polenta med vilde svampe

Jeg var ude i noget helt nyt i går, nemlig polenta som er en form for majsgrød. fine polentagryn. Bring vandet i kog og hæld polentaen i
Polenta med Kødsauce

Polenta med Kødsauce

V. i. e. r. a. l. v. n. t. s. p. k. ø. d. u. c. m. o. f. ,. h. æ. g. P. j. M. b. -. å. K. 2. I. 1. 5. 3. 0. F. B. y. S. 4. R. T
Polenta Bolognese

Polenta Bolognese

Polenta er et lidt overset alternativ til ris, pasta og kartofler. polenta. Bring vand og salt til polenta i kog i en lille slip let gryde
Sprødstegt kylling med chorizo og cremet polenta

Sprødstegt kylling med chorizo og cremet polenta

2 dl minut-polenta 4 1/2 dl vand Salt Peber 250 g mascapone En slat sødmælk 2 stykker kyllingebryst med skind 3 gode (og bløde) små chorizoer (køb dem i Irma – de er gode) 3 skalotteløg skåret i [
Kylling med Polenta og Tomat

Kylling med Polenta og Tomat

Polenta er en af de italiensk klassikere, som efterhånden vinder lidt indpas i Danmark, og det er en god ting, for det smager faktisk rigtig lækkert
Restemad med aubergine og polenta

Restemad med aubergine og polenta

I fryseren lå der også en rest polenta. Polentaen æltede jeg med hakket salvie, hvorefter den blev formet og skåret i skiver, der blev dryppet med olivenolie og lidt revet parmesan og grillet i ovnen
Flåede tomater og cremet polenta

Flåede tomater og cremet polenta

Smag til med salt og peber inden du severer dem til den cremede polenta, som blot er den kogte polenta blandet med mascaponen og smagt til med salt og peber
Tyskerne vil juble: Kålpølser med polenta og kål

Tyskerne vil juble: Kålpølser med polenta og kål

Pølse, polenta og kål. Smag til med salt og peber, og lad det så småsimre til polentaen er færdig. Til polentaen koges vandet op, og polenta tilsættes langsomt men konstant under konstant omrøring