Koteletterne var lækre med en masse smag og polentaen var skøn. Hvis man ikke kender polenta, så er polenta en grov majsmel, som man koger til en meget tyk grød
2 dl minut-polenta 4 1/2 dl vand Salt Peber 250 g mascapone En slat sødmælk 2 stykker kyllingebryst med skind 3 gode (og bløde) små chorizoer (køb dem i Irma – de er gode) 3 skalotteløg skåret i [
I fryseren lå der også en rest polenta. Polentaen æltede jeg med hakket salvie, hvorefter den blev formet og skåret i skiver, der blev dryppet med olivenolie og lidt revet parmesan og grillet i ovnen
Smag til med salt og peber inden du severer dem til den cremede polenta, som blot er den kogte polenta blandet med mascaponen og smagt til med salt og peber
Pølse, polenta og kål. Smag til med salt og peber, og lad det så småsimre til polentaen er færdig. Til polentaen koges vandet op, og polenta tilsættes langsomt men konstant under konstant omrøring