Tør kartoflerne af i en rent viskestykke, og vend dem herefter med citronsaft og krydderier i en skål – masser krydderierne ind i kartoflerne med hænderne
De sprøde pommesfrites krydres med salt eller krydderier efter ønske og serveres straks. Her er hvordan vi laver vores pommesfrites, på den ikke helt fedtfattige måde
Jeg bruger kartofler – selvsagt – gulerødder, jordskokker, pastinakker, persillerødder, rødbeder og søde kartofler, som jeg skærer ud i både, skiver, halve eller større og mindre stænger – ligesom pommesfrites
oliefri pommesfrites, server krigsfisk til smørebrød med hjemmelavet remoulade og cavi-art (kaviar lavet på tang) og knoldselleri fritterne med estragon- eller chili mayo
Skær rodfrugterne i bjælker som tynde pommesfrites og vend dem i olie og krydderier. Jeg var lidt skeptisk, da jeg stødte på denne opskrift på torskerognsfrikadeller, men de fungerer rigtig fint, og er et godt alternativ til de almindelige fiskefrikadeller
pommesfriteskrydderi (fx. krydderi. fra Santa Maria) … Hvis man gerne vil have dem neutrale, kan man istedet for pommesfriteskrydderi bruge helt almindelig salt
Denne her ret smager også godt til ovnbagte kartofler, pommesfrites og lignende. Raita er baseret på yoghurt, og heri kan der så komme hakkede eller revet grønt eller frugt, krydderurter og krydderier
Det bliver aldrig en rigtig pommesfrites, men det havde jeg nu egentligt heller ikke regnet med. Bønner tørres godt i et viskestykke og hældes i en pose sammen med olie og krydderier