Idissetider hvor stort set alt kød skal langtidstilberedes og trækkes fra hinanden, har jeg forsøgt at lave en lidt mere fedtfattigversion af den velkendte pulled pork
En ny version af pulled pork. Krydr nakkefileten med salt og peber og kom i en stegeso, gryde med låg (der kan gå i ovnen) eller lignende sammen med løg, hvidløg og vand
Det må være tidtil at lave en gang pulled porkistegesoen, som passer sig selv hele dagen. Så er endnu en sprød madplan klar til ugen (kun lidtforsinket)
Jeg har længe gerne villet lave pulled porktilsandwich eller tortillas eller lignende, men har også syntes at projektet lød lidtuoverskueligt når kødet skulle stå i ovnen hele dagen (jeg er sådan en, der ikke kan holde ud at siddeindenfor en hel dag
Kødet ud og placeres i et ovnfast fad, der stikkes et stegetermometer i og stegen tildækkes med bagepapir og staniol, alternativt kan en stegeso bruges
Sæt i køleskab istegesoenindtil den skal brunes, og steges færdig. Så nærmede Superbowl sig og vi havde gået lidt og kigget på forskelligeopskrifter på pulled pork
Så fik kødet lov til at trække i egen saft (det fra stegesoen som lige var siet og kogt igennem). Jeg lavede en test af pulled pork burger onsdag (tilmin mands rigtige fødselsdags dag) Og nu er morgendagens grisi ovnen (til fødselsdags gæsterne)
Hæld halvdelen i en stor stegegryde/stegeso, og læg nakkefileteni. Så blev det min tur til at få afprøvet pulled pork, hvilket jeg først for nyligt har smagt (ja, jeg er temmelig meget bagud i madtrenden, i know
Kan man andet end at elske sig selv, når man finder en portion pulled porki fryseren. Pulled pork. "Paleolivetsmagiskeopskriftertilstegeso" er farsbrødet i bogen også PERFEKT til formålet