Lækker hønsekødssuppe og høns i asparges til tarteletter. Vi har længe snakket om at lave hønsekødssuppe fra bunden og det er noget man skal lave en dag man har god tid
Kog asparges og porrer under låg i hønsefond, hvidvin og sherry. kun det hvide af porren. En rigtig lækker og cremet suppe af hvide asparges, blendes op med creme fraiche
Kog asparges og porrer under låg i hønsefond, hvidvin og sherry. kun det hvide af porren. En rigtig lækker og cremet suppe af hvide asparges, blendes op med creme fraiche
Men sørger man for at koge fond på kyllingeskroget efterfølgende og enten laver en god cæsarsalat eller alternativt tarteletter med høns i asparges bliver der hurtigt to til tre måltider på blot en kylling
Vi valgte at bruge en del af kødet til tarteletter med høns i asparges og resten kom i suppen. Den sidste tids storm og kulde giver stor lyst til at putte sig inde og spise varm og nærende suppe
Mange af os skærer næsten halvdelen af en porre fra, fordi vi kun vil have det lyse af porren eller fordi vi ikke gider bruge tid på at fjerne jorden -som ofte gemmer sig i den yderste tredjedel
Gør imens grøntsagerne klar ved at snitte hvidkålen groft – ikke stokken – skrælle selleri, gulerødder og kartofler, og skære dem i chunky stykker og skære porren i tykke skiver
Suppegrønt (gulerod, knoldselleri, porrer, persillerod osv. Som sagt kommes hønen i en stor gryde med vand, suppegrønt, krydderurterne og den tykke del fra aspargesene
De skal nemlig have lidt mere end porrerne. Jeg havde nogle asparges kartofler jeg skulle have brugt. Man skulle ikke tro at man her sidst i april fik sådan en lyst til suppe
Kylling med fuldkornsnudler, grønne asparges og korianderTirsdag. I denne uge står den derfor på kylling, laks, suppe og lam tilført en masse skønne og varierede smagsoplevelser
Tilsatte så et bundt asparges skåret i bidder og lod dem varme igennem. Jeg faldt forleden over et lille opskrifthæfte fra førnævnte og lod mig inspirere til en god stærk og varmende Tom Yom-suppe tilsat godt med fyld