Porre mos opskrifter

Mos med porrer og græskarkerner

Mos med porrer og græskarkerner

En blød og lækker rodfrugtmos med porrer, pyntet med ristede græskarkerner var tilbehøret til en stor og lækker T-bone steak i lørdags
Torsk på porrer med sellerimos

Torsk på porrer med sellerimos

Porrer og selleri er dejlige vintergrønsager. sellerien blev til mos sammen med persille. Porrene fik en gang citronskal og
Brændende Kærlighed med Grøn Mos

Brændende Kærlighed med Grøn Mos

Brændende kærlighed er en rigtig familiefavorit, men hvis den laves helt traditionelt med kartoffelmos, bacon og løg, så kan der være temmelig langt til ønsket om mange grønsager
Rådyrbov i gryde med gode grøntsager

Rådyrbov i gryde med gode grøntsager

Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos
Pot au feu

Pot au feu

Klargør porrer, gulerødder og blegselleri til at gå i gryden i grove stykker. Mos dem med en kartoffelmoser
Grøn grønsagssuppe

Grøn grønsagssuppe

Når gulerødder og kartofel er blevet 'al dente' (tjek med en spids kniv - kartoflen/guleroden skal stadig virke fast) kommes porrer og broccoli i gryden og koger videre
Kartoffelgryde med rodfrugter

Kartoffelgryde med rodfrugter

Hak løget og skær porren i mindre. Kartoflerne vil koge ud, men det skal helst ikke blive til mos, så vær
Shepherds Pie med linser og grønsager

Shepherds Pie med linser og grønsager

porrer og rodselleri. kan bruges til den mos, som skal på toppen og de andre grønsager kan svitses og. Porren renses godt og skæres i tynde skiver
Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål

Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål

Imens laves mosen. Grov Mos. Hæld vandet fra og kom smøret i sammen med mælk og parmesan, rør kraftigt med en gaffel til en dejlig moset konsistens, der må stadig gerne være lidt klumper i

“Kog” dem til mos..

Jeg blandede porrer i min blomkålsmos og så var der fandango på tungen. Jeg elskede kartoffelmos. Kartoffelmos passer til et hav af retter, og det smager fantastisk