Hæld vandet fra og mos kartoflerne med en gaffel indtil de er tørre og melede. Valget faldt kødmæssigt på koteletter med porre, bacon og sød chilisauce
Kog dem, og i mens skærer du din porre i skiver. Mosen er liiige her under …. Varm smør på en pande og svits porren deri til de lige akkurat får en smule farve
Brændende kærlighed er en rigtig familiefavorit, men hvis den laves helt traditionelt med kartoffelmos, bacon og løg, så kan der være temmelig langt til ønsket om mange grønsager
Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos
Når gulerødder og kartofel er blevet 'al dente' (tjek med en spids kniv - kartoflen/guleroden skal stadig virke fast) kommes porrer og broccoli i gryden og koger videre
Imens laves mosen. Grov Mos. Hæld vandet fra og kom smøret i sammen med mælk og parmesan, rør kraftigt med en gaffel til en dejlig moset konsistens, der må stadig gerne være lidt klumper i
Jeg blandede porrer i min blomkålsmos og så var der fandango på tungen. Jeg elskede kartoffelmos. Kartoffelmos passer til et hav af retter, og det smager fantastisk