Porresuppe 3 opskrifter

Kartoffel/porresuppe m. hvidvinsdampede torsk

Kartoffel/porresuppe m. hvidvinsdampede torsk

Kartoffel/porresuppe m. 3 skalotteløg. 2-3 dL hvidvin. 3 stk. Kom nu boulliontern og vand ned i gryden og lad det småkoge i 25-30 min. 30 min. 3) Tilbered torsken. 3 skalotteløg. 2-3 d
Porresuppe

Porresuppe

] 3 …Continue reading » . EN DEJLIG VARMENDE SUPPE. I N G R E D I E N S E R [4 PERS
Porresuppe med rejer

Porresuppe med rejer

Meget lækre og flotte porrer er nu i handlen og kan lynhurtigt blive til den lækreste porresuppe. 2 – 3 store porrer. Velbekomme 2 – 3 store porrer
Hokaido/Porresuppe med kerner

Hokaido/Porresuppe med kerner

Jeg elsker at kombinere disse og i mit hjem, spises der meget hokaidosuppe, dog tænkte jeg at jeg krydre den lidt med noget andet og ændre lidt på den traditionelle kartoffel/porresuppe – Derfor tilsatte jeg hokaido i stedet, hvilket kan anbefales

Porresuppe

Er der noget bedre end at sidde med en varm skål suppe, når efteråret kommer med gråt vejr og regn. Det synes jeg ikke
Kartoffel- porresuppe med parma

Kartoffel- porresuppe med parma

Kartoffel- porresuppe med parma3 personerTid. 35 min. 3 personer. 35 min. En hurtigt og lækker kartoffel-porre suppe, med hjemmelavede croutonerne og parma på toppen
Bagt kartoffel-/porresuppe

Bagt kartoffel-/porresuppe

Bum, bum, det må blive kartoffel-/porresuppe. 30-40 minutter, indtil det hele er godt mørt. med et drys af persille
Kartoffel porresuppe med butterbeans

Kartoffel porresuppe med butterbeans

Fredagens sne og kulde passer godt med denne rygende varme kartoffel porresuppe med butterbeans, som jeg lavede til dagens middag
VICHYSSOISE / KOLD KARTOFFEL OG PORRESUPPE

VICHYSSOISE / KOLD KARTOFFEL OG PORRESUPPE

Men med super dejlig sommer, solskin og varme udenfor, var det jo ikke ligefrem suppevejr, så derfor faldt valget på Vichyssoise, som er den lækreste cremede kartoffel/porresuppe, man kan forestille sig
Grøn kartoffel- og porresuppe

Grøn kartoffel- og porresuppe

Denne kartoffel- og porresuppe er dejligt cremet og smager virkeligt lækkert. Opskrift på grøn kartoffel- og porresuppe
Kartoffelsuppe med porrer og bacon

Kartoffelsuppe med porrer og bacon

Server kartoffel porresuppen med brød og bacondrys. 3 min. 350 g). 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%. 350 g) ¾ liter grøntsagsbouillon 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% 1 tsk groft salt friskkværnet hvid peber Bacondrys 150 g bacon 1 grofthakket porre - den grønne del (ca
ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

Du kan også prøve denne porresuppe. Forskere ved Harvard University i USA har foretaget et forsøg, hvor de har ladet 75 forsøgspersoner spise 340 g dåsesuppe hver dag i 5 dage
Porre suppe med jordskokker

Porre suppe med jordskokker

Da jeg helst undgår kartofler i min madlavning tænkte jeg at jordskokker ville være et godt bud på en ingrediens til porresuppen
Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

rugbrødskrymmel og chilicreme, og den cremet forret Kartoffel/porresuppe m. 300 g mørbrad pr. 2-3 dL lager eddike. 2/3 dL sukker. 3) Kom rødløgene i glasset, og stil det på køl i minimum ca. 3) Kog alt vandet helt væk (det tog mig ca. 30 min. 3) Kom sovsen tilbage i gryden, og kom ca. 3) Stavblend blandingen og smag til med lidt salt og peber. 3) Kom kødet i ovnen ved 200 grader, indtil den når en temperatur på 52 grader, så bliver den rød som på billedet (det tog ca. 300 g, men først lige når der skal anrettes og serveres. 3) Sovsen vil jeg anbefale at servere på bordet, så gæsterne selv kan hælde den over maden. 300 g mørbrad pr. 2-3 d
Grønkålschips

Grønkålschips

Kartoffel/porresuppe m. 3) Fordel bladende på en bageplade med bagepapir og drys lidt salt over dem. Så fik jeg også afprøvede de meget populære grønkålschips
NYTÅRSMENU 2015

NYTÅRSMENU 2015

Kartoffel/porresuppe m. Så er alle retterne fra nytårsmenuen uploaded på bloggen. Retterne kan selvfølgelig sagtens bruges hele året, til når ens gæster skal forkæles
Nytårsdesserten 2015

Nytårsdesserten 2015

Den cremet forret Kartoffel/porresuppe m. Den bestod i år af 4 “små hapsere” med temaet hindbær – 3 kager og 1 lækker kugle italiensk vaniljeis. De 3 kager lavede jeg naturligvis selv, og opskrifterne kan findes i dette indlæg. 23 cm, jeg bruger denne fra IKEA). 3) Bag kagen i ca. 30 min. 3) Fløden piskes til flødeskum
Nytårsmenuen 2017

Nytårsmenuen 2017

Kartoffel-/porresuppe med hvidvinsdampede torsk og baconkrymmel + hjemmebagt brød. HAPPY NEW YEAR. 2018 skal endnu engang skydes igang hjemme i vores lækre bylejlighed