Savoykåls sæsonen sluttede faktisk i december, men der nåede jeg simpelthen ikke at poste denne opskrift =( Men jeg er sikker på du stadig kan finde dansk savoykål i butikkerne, måske endda lidt billigt
Læs denne artikel. Mille Køpke omkring tiden efter konkurrence. Hvis man har læst artiklen, så er man klar over at det handler om tiden efter konkurrencen
Disse knækbrød er tidligere blevet postet på bloggen, men de tåler bestemt en gengivelse. Efter en arbejdsweekend står den nu på hele to fridage, hvad mere kan man ønske sig når nu vejret viser tegn til at blive helt suverænt
The post Snickerskage appeared first on Grydelappen. En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
The post Kunsten at lave sprøde flæskesvær appeared first on Grydelappen. … jo for det kan altså drille og jeg har da også igennem årene måttet servere en flæskesteg eller to med bløde svær hist og her
The post Kanelsnegle i bradepande appeared first on RuthogRuth. En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket
The post Mørbrad i fad appeared first on Hurtig Mums. Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
The post American Chocolate Chip Cookies appeared first on sunderehverdag blog. Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt
The post Spinat- og lakselasagne appeared first on RuthogRuth. Når vi laver lasagne herhjemme er det ofte den traditionelle med kødsovs, lasagneplader og bechamelsovs