Presse druer opskrifter

Vindrue og rosmarin gelé.

Da vi har vindruer i drivhuset, og der kommer så mange at vi ikke kan nå at spise dem alle, faldt jeg over denne opskrift
Kylling med couscous

Kylling med couscous

Hak mynten fint og halver druerne og bland dem ligeledes i. Kylling med couscous1,5 kg kylling150 gr couscous2 dl hvidvin½ dl olivenolie1 appelsin1 citron1 håndfuld abrikoser1 håndfuld dadler50 gr pinjekerner50 gr mandler1 bundt mynte1 håndfuld druerRub til kylling. 1 håndfuld druer
Gulasj fra Østerrike ♫♪

Gulasj fra Østerrike ♫♪

Membranpressededruer, temp. 2 fedd hvitløk, presset. 2 fedd hvitløk, presset. Gulasj er mest kjent som nasjonalretten til Ungarn, men Ungarn og Østerrike har vært i

To spændende vingårde i Valpolicella

Vi så tørreloftet, hvor druerne til Amarone skal tørre i tre måneder, før de presses, og kældrene med de imponerende, store tønder
Stenaldermüsli

Stenaldermüsli

Du kan også putte rosiner i müslien, men så skal du holde skarpt øje med ovnen for at sikre dig, at den ikke brænder på på grund af sukkerindholdet i de tørrede druer
Herlig morgenmad: Frugtboost med vaniljeyoughurt og et blødkogt æg

Herlig morgenmad: Frugtboost med vaniljeyoughurt og et blødkogt æg

(2 personer)2 appelsiner, saften2 æbler skåret i tern12 stenfri druer skåret i halve2 kiwier, skrællet og skåret i halve25 g. 2) Saften fra appelsinerne kan du også presse aftenen før, og komme dem i et andet glas3) Dagen efter fordeles frugten i to skåle, og appelsinsaften hældes over4) Top med hver portion med vaniljeyoughurten og pynt med mynteblade5) Kog 2 æg i 6-7 minutter (alt efter størrelse), og servèr de blødkogte æg sammen med frugten 2 personer. 12 stenfri druer
Weekendmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Weekendmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

4 laksefileter2 skalotteløg1 fed hvidløg3 gulerødder1 fennikel1 lille blomkål2 artiskokker1 spsk presset citronsaft2 spsk smør1 spsk olivenolie6 dl hvidvin3 dl vand3 spsk kyllingefond1 stor håndfuld frisk timian2 laurbærbladeSalt og friskkværnet peber12 cherrytomaterSauce Verte
Lidt flere 80/10/10 opskifter

Lidt flere 80/10/10 opskifter

Hæld vindruerne udover og nyd en læskende salat. Hvis vindruerne er store, kan de halveres. Druer. 2 appelsiner – pressede inkl. 1 appelsin – presset inklusiv frugtkød. 2 store håndfulde røde vindruer – gerne uden sten. 2 appelsiner – pressede inkl
Rødkålssalat med vindruer

Rødkålssalat med vindruer

Halvér vindruerne og fjern eventuelle sten. Vend druerne og persillen i salaten. 1400 g vindruer. 1Til 10 personer 800 g rødkål saften af 1 citron 1 løg 400 g vindruer 1 bk bredbladet persille (à 75 g) evt

Gratinerede spinat-pandekager m/ druesalat

Skyl og halver de stenfri druer, plejer at bruge både grønne og blå druer, ser flot ud. Læg salaten i et pænt fad, drys druerne over, sammen med hakkede valnøddekerner