Price's version dog røg hele molevitten i en stegeso, som set, hos Klidmoster. I min fryser har der i længere tid ligget 1 kg kød, som var gemt til den italienske klassiker
Jeg husker at min mor lavede Ice surprice, som det er kaldt, til nytår da jeg var lille. Så også de lavede det i Spise med Price, så kan da være det får et comeback
Jeg har ladet mig inspirere af Brødrene Price’s opskrift, da den er nem at følge. Jeg godt kan lide at bernaise har en smule syrlighed, da den er så fed (derfor er der mere eddike og hvidvin i denne opskrift end hvis du finder den originale Price opskrift)
Og ja, siger man smør, siger man også Brødene Price. Onde onde onde, voldsomt gode kærnemælkshorn. - men er du smør og margarineforskrækket, så kig hellere væk
Desuden er jeg ved at se alle sæsoner af Spise Med Price for hvem elsker ikke bare Spise Med Price. "Tirsdagen efter fastelavn er i mange lande kendt som Pandekagedagen
Vi laver altid denne opskrift der endnu engang er fra brødrene Price. Pulled pork hører der selvfølgelig en god burgerbolle til - ja, eller hvis man bare skal have en almindelig burger