En af bøgerne er Det Gode Brød, Opskrifter fra Tartine Bakery af Chad Robertson. De efterfølgende opskrifter er langt hen af vejen baseret på opskriften på basisbrødet
Sidste uge brugte jeg følgende opskrift fra Brødet. I sidste weekend begyndte mit projekt rugbrød med surdej, som jeg længe har haft under opsejling (i hovedet), men nu er det ved at blive ført ud i livet
Nå, nu har min kultur fået lov at stå i 3½ dag. Ifølge Chad Robertson skal kulturen nu lugter af gammel ost, have bobler i overfladen og have en brun skorpe
D. e. t. v. a. r. j. o. g. n. l. i. m. ,. s. k. u. h. æ. d. f. M. w. å. b. y. p. V. (. ). ø. S. O. z. J. C. 3. -. A. c. 2. ½. H. P. B. I. T. U. E. F. 1. 4. 0. 6. Ø. 5. 8. K. ) g
S. o. m. l. v. e. t. i. j. g. h. r. k. d. n. p. a. å. c. V. f. ø. s. 7. C. y. 0. -. 1. +. ,. æ. (. ). 6. b. u. T. D. 3. 2. w. B. H. G. 5. P. W. 9. M. ". J. F. n l