Før jul skrev jeg, at det er godt med protein om morgenen,. Grød. Og grød er og har altid. Ved at komme en spsk gryn i lige før kogetiden er færdig, får man lidt mere bid i grøden og hvis du topper med mysli, knaser det godt
Endnu en version af min køleskabsgrød – denne gang med ekstra proteiner i…. Stil skålen i køleskabet natten over, og vupti, så er der nem grød som ikke kræver mere tilberedning
De er udråbt som Superfood fordi de indeholder et højt indhold af kostfibre og frøene rummer to gange så meget protein som andre frø, og fem gange så meget kalcium som mælk
Disse skyrboller er super sunde, fyldt med fibre, protein, sund fedt, vitaminer og mineraler. Bland ingredienserne sammen i en skål til en tyk grød, der næsten er som modelervoks
Jeg ved det… Jeg er totalt "last mover" på Chiagrøds fronten – men bedre sent end aldrig… Det tog lige et par forsøg og portioner for at jeg blev fan af den kolde grød
Protein. Det hele startede med en ide om stegt grød, og herfra blev den stegte fuldkornspeltgrød med estragon langsomt udviklet og forbedret med hjælp fra Meyers Almanak
Protein Content. Tænd for varmen, og kog dette ind til en god og fast grød. Sidst men ikke mindst er fløden her erstattes med pisket æggehvide, som øger proteinindholdet i den
Rør til dejen er klistret, stadig lidt våd og har konsistens som en meget tyk grød. 4 g protein, 24 g kulhydrat, 2,6 g fedt). 4 g protein, 24 g kulhydrat, 2,6 g fedt)
Gærskarkerner indenholder Protein, fibre, jern, magnesium, kalium, zink, selen og folat, og så sætter de gang i stofskiftet, så man forbrænder mere fedt