Provence kylling opskrifter

Saftig kylling i sauce på brændte peberfrugter

Saftig kylling i sauce på brændte peberfrugter

Herbes de Provence. Tilbage i gryden med saucen, og så skal kyllingerne eller i. Lad dem blive klare, inden hvidløg ryger samme vej sammen med Herbes de Provence, hakkede tomater, peperocini, salt, peber og halvdelen af den hakkede persille
Pastafad med porrer og tomat

Pastafad med porrer og tomat

Herbes de Provence. frikadeller eller kylling. Smag til med Herbes de Provence samt salt og peber. Her er opskriften på en nem og billig hverdagsret
Provence-kylling med frisk spinat

Provence-kylling med frisk spinat

Gnid kyllingen ind i provence krydderi, havsalt og peber. Læg kyllingen i en lille bradepande. Læg skiverne ind i kyllingen

Provence kylling med 40 fed hvidløg

N. å. r. s. o. l. e. n. b. a. g. d. m. i. t. k. h. p. j. f. F. D. v. P. c. y. ,. u. A. M. O. ø. ". S. æ. H. ). 4. 1. 0. L. E. T. 2. K. /. (. -. ) l

Provence kylling m/ hvidløgsdressing

Provencekylling og kartofler i fad. Kom i et ildfast fad sammen med laurbær og provencekrydderi (blanding af oregano, timian, basilikum og rosmarin), dryp med en god olivenolie og citronsaft, Krydr med havsalt og peber fra kværn
Ovnstegt kylling med tilbehør

Ovnstegt kylling med tilbehør

Til kyllingen blander jeg først i en lille skål olie med salt og et krydderi, som kan være karry, timian, rosmarin eller provence krydderi

Indisk kylling i krydret tomatsovs

Provencekylling m/ hvidløgsdressing. Indisk kylling i tomatsovs. kyllinge fileter i youghurt et par timer (det gør dem meget møre), ellers tilbered dem med det samme
Kylling /m kartoffler

Kylling /m kartoffler

Kyllingen skæres til sidst i skiver og serveres til broccolisalaten, bearnaisesauce, de fyldte kyllinger og kartoflerne
Frisk pasta med kylling og porre

Frisk pasta med kylling og porre

Tilsæt porre, champignoner, oregano, citronpeber, basilikum, herp de provence og salvieblade og sautere i ca
Udskæring - Okse Tykkam

Udskæring - Okse Tykkam

Oksegrydesteg ala Provence - Læg en klat smør i en stegegryde, skær 4 løg i skiver og dæk bunden med dem