Jeg lavede pulledpork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Serveres i en BURGERBOLLE medCOLESLAW. Langtidsstegt gris, stegt i ovn, med en god hjemmerørt marinade i en burgerbolle, er nu slet ikke til at kimse af
PULLEDPORK I WRAPS MEDCOLESLAW. Derfor passer retten perfekt til et lille weekend projekt og vi blev indendøre om søndagen og legede biograf alt imens vores ret medpulledpork passede sig selv
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulledpork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – og noget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Coleslaw. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
Traditionelt serveres pulledpork i en burgerbolle sammen medcoleslaw og hotsauce. Når det hele er vendt godt rundt, og smagen er som ønsket, serveres på på traditionel vis i en burgerbolle medcoleslaw og hotsauce