Hvis man gerne vil have en mere røget smag, kan man ryge stegen den sidste time på en grill. Når det er gjort, rulles nakkestegen ind i vita wrap og ligges til at trække på køl i minimum 3 timer - helst natten over. Og hvis man er en meget ferm grill-mester, kan man ryge i alle 12 timer, det havde vi dog ikke udstyr til
Pulledpork har vi lavet mange gange pågrill eller i ovn – men denne gang har vi snydt. Der var dog ikke nogen stegeskorpe med krydderi rubben på – sådan en stege bark er ellers tit i højkurs, og kommer helt naturligt, efter mange timer pågrillen
Pulledpork er en god mulighed, men det er jeg ærligt talt ved at være bare en anelse træt af. Smør sværen med lidt af fedtet og læg den ind i ovnen pågrill med varmluft, til den popper op og bliver sprød og knasende
Nakkestegen er det stykke, man tit bruger til pulledpork. Det går lettest, hvis man først pensler dem med lidt af det afsmeltede fedt fra stegen og så bruger grill med varmluft på ca
Det bedste er klart hvis vi kan starte med at tømme en drypbakke under spare ribs eller pulledpork og koge indholdet ned til en deciliters penge og skumme de værste urenheder fra
Det er jo den uundgåelige, og hermed kom jeg først med den her på Tastenatic. -Pulledpork. Opløs salten i vandet (varm det lidt i en gryde og stil gryden i en vask med vand for hurtig afkøling) Brænd whiskyen af på en pande for at få alkoholen ud – og fordi det ser fedt ud Men sørg for at slukke emhætten pas på øjenbrynene
Spareribs pågrillen. Vi fik det til burgerboller (som selvfølgelig også var bagt på weberen), coleslaw (opskrift følger nederst i dette indlæg) og barbecuesauce
Hvis man gerne vil have en mere røget smag, kan man ryge stegen den sidste time på en grill. Når det er gjort, rulles nakkestegen ind i vita wrap og ligges til at trække på køl i minimum 3 timer - helst natten over. Og hvis man er en meget ferm grill-mester, kan man ryge i alle 12 timer, det havde vi dog ikke udstyr til
Det er ikke kun fordi, at det regner at det bliver en light udgave, det er også fordi at en vaske ægte pulledpork kræver en grill, så lang tid som man overhoved gider at vente på et stykke kød og så røgbrænde, som kan danne røg under tilberedningen
Altså syg på den gode måde. I modsætning til pulledpork, som er en tidskrævende proces, er tilberedningen af carnitas meget nemmere at gå til og du har ikke brug for en grill, fordi carnitas bliver tilberedt i gryden