Lagkagen kan pyntesmed glasur på toppen blandet af flormelis og saft fra bærrene. Glasur/pynt. Desuden kan du dække siderne med udrullet marcipan (strø flormelis på bordet, så det ikke hænger fast)
Næste dag, umiddelbart indenkagen skal serves, skal denpyntes. Pynt. Kagen valgte jeg at overtrække medmarcipan på siderne, da jeg synes det giver sådan et fint udtryk
(Og yes, jeg kiggede med ovre på min veninde Majas instagram lige da jeg stod og skulle dekorere – derfor kan I se, at pynten er inspireret af hendes stilsikre hånd
Herefter er lagkagen klar til at blive samlet og pyntetmed farvet marcipan. Det var tre timer med fuld udblæsning og vi var alle sammen fuldstændig væltet bagover efterfølgende
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Ruller marcipankantbåndet rundt på kagens sider, sætter hindbær rundt i kanten som pynt og til sidst fylder midten ud medresten af nøddecrunchen
Her har jeg valgt den helt enkle udgave og pyntetkagenmed lidt chokolade, men du kan sagtens gå all-in med vegetabilsk flødeskum (fx havre- eller kokosflødeskum), bær (når de er i sæson), marcipan, nødder eller andet
Handle og lave kartoffelsalat, quinoasalat, bagte rodfrugter, grøntsagstærte, pyntelagkagenmed bær og blomster, lave guacamole, melonsmoothie, frugtspyd og farverig salat med frugt