Pisk fløden til let skum - husk det skal blive til en creme, og må endelig ikke blive for fast. Rør fromagepulver op med passionsfrugtsauce, og vend med let hånd i flødeskummet
Imens kagen køler laves pynten. Pisk fløden til en let skum og vend den græske yoghurt i. Rør en smule flødeskum sammen med den afkølede asti/hyldeblomst masse og vend det derefter over i den resterende flødeskum
Næste dag, umiddelbart inden kagen skal serves, skal den pyntes. Pisk fløden tilskum. Rør skyr i den let afkølede brombærkompot, og vend herefter flødeskummet forsigtigt i
Pynten er kvædetern let pocheret i sukkersirup, sammen med en vaniljestang. Piskefløden piskes til fast skum, sammen med korn fra vaniljestangen og sukkeret
(Og yes, jeg kiggede med ovre på min veninde Majas instagram lige da jeg stod og skulle dekorere – derfor kan I se, at pynten er inspireret af hendes stilsikre hånd
Fløden piskes imens til en let skum. Jeg havde i en kogebog af Mette Blomsterberg fundet en opskrift på en Valnødde-lagkage, så det måtte da være den perfekte fødselsdagskage til min mor