Maven rumler godt nok lidt bagefter, men pyt for vi ved, det er på grund af den sunde mad. Imens suppen simrerristes hasselnødderne på en varm pandei smør
Retten blev tidligere også omtalt som Pytipande – sikkert fra det svenske Pyttipanna. Den væsentligste forskel på den danske biksemad og den svenske pyttipanna er størrelsen på kød og kartofler
Fedtfattig, Gryderet, Kylling, MadbloggerUdfordringen, PytiPande. Derfor var jeg ikke længe om at beslutte mig for at deltage i den niende runde af madbloggerudfordringen, der i alt sin enkelthed går ud på at kreere alt-i-en –> Altså at lave et helt måltidi en enkelt gryde/pande/wok/stegeso – you name it
Egentlig kan det måske så slet ikke kaldes for pariserbøf, for den rå æggeblomme er et vigtigt element, når vi taler om pariserbøf, men pyt, for husfredens skyld
Svits dem på panden/wokken, jeg har sådan en elektriskpizzapande, som jeg godt nok aldrig har lavet pizzai, men som er fantastisktil det her, men man kan sagtens lave det i en almindeligpande eller en wokpande
Oprindeligt skal der også kyllingestykker, vendt ichilisauce og stegt på en pande, i retten, men vi havde en periode for lidttidsiden, hvor vi var super trætte af kylling, fordivi havde fået det alt for tit, så der tog vi altså kyllingen ud af retten