Vi spiste dette Glutenfrigrydebrød med majsmel til som mest af alt minder om chiabatta brød. Smag til og nyd en tallerken rygende varm chili cin carne med et drys persille og et stykke lækkert brød
I Århus, i hvad jeg plejer at kalde Danmarks bedste helsekostbutik, REN KOST & KROP, købte jeg de lækreste friskbagte OG lune boller – en med chokolade og en med quinoa og brændenælde – og så kan jeg ikke anbefale deres egen glutenfri melblanding nok
erstat perlebyg, hvedekerner eller speltkerner med boghvedekerner, quinoa eller ris. Brug pestoen til overstående opskrift, i salater, på brød eller hvor du nu normalt ville bruge pesto
Linser/quinoa. Glutenfrirugbrød/brød. glutenfrigode rådinspiration. Da der desværre er gluten i bulgur og perlebyg, som oftest kan pifte en salat op og mætte mere, er et alternativ at tilføje quinoa eller linser til din salat
kogt quinoa. Problemet med glutenfri mel-typer er at de ikke er særligt fiberholdige, så det er vigtigt, synes jeg, at tilsætte ekstra fibre og så bliver glutenfritbrød hurtigt tørt, så man skal virkelig passe på, at dejen ikke er for tør
Og positivt overrasket blev jeg i høj grad, da jeg smagte på dette glutenfri `rugbrød`. Men det er slet ikke tilfældet med dette brød, som jeg synes er ovenud skønt
Amaranth indeholder, så vel som quinoa, en hel del proteiner samt fibre - og så er det glutenfrit. Inkaerne og Aztekerne har i flere hundrede år kendt til amaranth - lidt á a quinoa
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Hvis det skal bruges til pitabrød, kan du evt. til pitabrød m. 50g skyllet og kogt quinoa (25g i tørvægt). Kikærterne har stået i brød i 10-12 timer, koges derefter i