Suppen er en hel lille proteinbombe med quinoa, kartofler, ærter og sojafløde. luftige mad-muffins. De luftige muffins kan spises som tilbehør til suppen, eller de kan serveres til en salat
Jeg havde en rest kogt quinoa fra dagen før som jeg brugte til at give dejen sin base, men har du ikke quinoa eller gider du ikke koge det, så kan du fordoble mængden af havregryn i stedet
Som den vakse læser nok har bemærket, er jeg blevet meget vild med quinoa. Jeg blev så begejstret for bundene, at jeg forsøgte at lave muffins af samme opskrift
Jeg har fundet en opskrift på nettet hvor de bruger quinoa i muffins. Add the cooked and cooled quinoa along with the melted and cooled Earth Balance and coconut oil (could also use all regular butter) then blend until completely smooth, about thirty seconds to one minute
Jeg havde en rest kogt quinoa fra dagen før som jeg brugte til at give dejen sin base, men har du ikke quinoa eller gider du ikke koge det, så kan du fordoble mængden af havregryn i stedet
Samtidig synes jeg at det er helt godt gået, at hun formår at give mig lyst til at lave babymad som jordbærmos med quinoa – ikke fordi jeg er mor, men bare fordi det egentligt lyder meget godt…
Tilsæt quinoamel, majsmel og juster konsistensen med speltmelen. Hvis jeg havde midlerne til det, ville jeg åbne en cafe udelukkende med muffins og boller
De smager dejligt og jeg er helt vild med smagen af den skønne quinoamel, som jeg har lagt mærke til har en dejligt beroligende effekt på nervesystemet
Bland quinoamel, mandelmel, valnødder, bagepulver, natron, salt og rosa peber. 150 g quinoamel. Smør muffinsformene, og fyld dem 3/4 op med dej. 150 g quinoamel