Der skal noget sprødt og frisk salat på bloggen, hvilket jeg lover at poste meget snart. skær løg i tern, champignon i skiver, broccoli i små buketter, aubergine i terninger og riv hvidløgene
Spis den sammen med dagens salat. Kålen, som nærmest er en blanding af blomkål og broccoli, kommer fra Italien hvor den har været kendt siden middelalderen
I dag har jeg valgt en vegetarisk udgave med quinoafyld, opskriften har jeg fundet hos Grønne maver. Den kan bruges rå i salater eller som gnavegrønt, den kan steges, bages, hakkes, snittes og fyldes
Del broccolien i små buketter. quinoasalat m. quinoa er et genialt næringsmiddel. et par håndfulde grønne blade, fx rødbedeblade, feldsalat, ruccola etc
Bland spidskål, tomater og quinoa med den nedkølede broccoli. Endnu et salat indlæg. Jeg er ikke det store fan af kikærter, så jeg har ændret lidt i opskriften, men det bagte broccoli fungerede virkelig godt