Quinoa salat med feta opskrifter

Quinoa salat med bagt græskar

Quinoa salat med bagt græskar

Salaten smager rigtig dejligt og har både en sødme fra græskar og gulerødder og en fedme fra feta, som harmonerer fantastisk sammen
Quinoa salat med rødbede & dadler

Quinoa salat med rødbede & dadler

Ja det sunde køkken har taget over og jeg lavede her til aften en super lækker Quinoasalatmed rødbede & dadler, som er perfekt til fisk
Bulgursalat med ærter, kirsebær, karamelliserede rødløg og feta

Bulgursalat med ærter, kirsebær, karamelliserede rødløg og feta

Hvis du vil lave bulgursalaten udenfor årstiden, kan du sagtens bruge andre saftige frugter som nektariner, appelsiner, blommer eller måske andre bær i stedet for kirsebær, og hvis du ikke har bulgur, vil du sagtens kunne erstatte medquinoa, spelt eller perlebyg
QUINOA-DELLER MED SALAT

QUINOA-DELLER MED SALAT

Top med olie, balsamico, salt og peber. 1 dl quinoa (ukogt). 75 g feta. 1) Kog quinoaen efter anvisningen på pakken, og afkøl den. 4) Bland den kogte quinoamed finthakket løg, garam masala. 6) I mens blandes quinoamed spinat, jordbær, græskarkerner og smuldre fetaen heri. Opskriften er udviklet til Meny i Rønde 1 dl quinoa
Quinoasalat med rucola, feta og falafel

Quinoasalat med rucola, feta og falafel

Skær hjertesalat i skiver og kom i en skål sammen medquinoa, rucola, rosiner og smuldret feta. En lækker og cremet salatmedquinoa, som passer perfekt til din kødfrie aftensmad (hvis du har sådan en

TYPICAL EVERYDAY DINNER

Hej & velbekomme siger jeg bare Tænkte det var tiden med et “hvad-spiser-man-når-man-er-fitness-freak” mad billede
Mangler du en gratis kostplan..?

Mangler du en gratis kostplan..?

50g havregryn med mælk, en lille håndfuld nødder (evt. 3 Æg, 15 g feta, 1 håndfuld spinat, 1 lille håndfuld mandler. 300g grønt (kan også laves til salat eller grøntsagsstænger). 3 riskiks med kyllingepålæg (ca. 300g sødkartoffel, 70g ris/bulgur/quinoa eller pasta. 150 g skyr, 100 g hytteost, en håndfuld mandler og et skvat Bodylab Cherry sirup (smager af risalamande 50g havregryn med mælk, en lille håndfuld nødder (evt. 3 Æg, 15 g feta, 1 håndfuld spinat, 1 lille håndfuld mandler. 300g grønt (kan også laves til salat eller grøntsagsstænger). 300g sødkartoffel, 70g ris/bulgur/quinoa eller pasta
Inspiration – Aftensmad på det sidste

Inspiration – Aftensmad på det sidste

{ Quinoa bowl. Den stod på gedeostsalat og snoet brød med oliventapenade og feta }. På billedet ovenover ses en lidt luksus fredag med veninder, halloumi-vandmelonsalat, pandebrød, hummus og bagte blomkål med parmesan a la denne