Quinoamel opskrifter

Hjemmelavet (sunde) twix-bar!

Hjemmelavet (sunde) twix-bar!

150 g Quinoamel (du kan også bruge rismel, majsmel osv. 150 g Quinoamel (du kan også bruge rismel, majsmel osv
Brød på pande - Naan og pandebrød

Brød på pande - Naan og pandebrød

Bland rismel, quinoamel, bagepulver/tørgær, salt, sesamfrø, nigellafrø, spidskommen og FiberHUSK sammen i en skål
Perfekte glutenfri og proteinrige boller, smagfulde og luftige!

Perfekte glutenfri og proteinrige boller, smagfulde og luftige!

2 dl glutenfrit mel (fuldkorns rismel, hirsemel, boghvedemel, quinoamel, kikærtemel, sojamel, kastanjemel, hvad du har i skabet og lyst til). 2 dl glutenfrit mel (fuldkorns rismel, hirsemel, boghvedemel, quinoamel, kikærtemel, sojamel, kastanjemel, hvad du har i skabet og lyst til)
Mørkt glutenfrit brød - MalbyMix

Mørkt glutenfrit brød - MalbyMix

quinoamel, amarantmel, sorghummel og teffmel. 50 g fuldkornsrismel (eller quinoamel, boghvedemel eller kastaniemel)
Glutenfri boller med teff-mel

Glutenfri boller med teff-mel

Disse boller er bagt med teffmel, som er et alternativ til glutenfrie meltyper som rismel, quinoamel og hirsemel
Surdejsboller - glutenfrie

Surdejsboller - glutenfrie

Jeg holder mest af at bruge rismel, hirsemel og quinoamel. mellem boghvedemel, kikærtemel, hirsemel, majsmel, quinoamel, glutenfri
Belgiske vafler med søtpotet (glutenfri)

Belgiske vafler med søtpotet (glutenfri)

1 dl malte quinoaflak eller quinoamel. 1 dl malte quinoaflak eller quinoamel. Etter at jeg fikk et belgisk vaffeljern i hus, har jeg virkelig gått inn for å utvide begrepet belgisk vaffel

FODMAP Does & Donts

Speltmel, boghvedemel, quinoamel, Hyttemel, amaranthmel, hirsemel, majsmel, kartoffelmel. FODMAP – FOD… a hvad for noget
Madplan uge 4 af low fodmap diæten

Madplan uge 4 af low fodmap diæten

Der er også en pasta Penne udgave, som er lavet af økologisk majsmel, rismel, boghvedemel og quinoamel – den har jeg ikke smagt endnu, men det glæder jeg mig også til at smage
Glutenfri pizzapunde a la stenovn {Opskrift}

Glutenfri pizzapunde a la stenovn {Opskrift}

Til disse bunde har jeg brugt quinottamel, som er det samme som quinoamel blot med flere sorter i. Man kunne med fordel starte en tradition for at spise noget bestemt en gang om ugen
Allergikost Mørk Kernebrød Melmix Anmeldelse

Allergikost Mørk Kernebrød Melmix Anmeldelse

Fuldkornsrismel 36,2%, solsikkekerner 25%, majsstivelse, knuste hørfrø 9%, hele hørfrø 8%, boghvedesurdej (boghvedemel, quinoamel, starterkultur), havsalt, rå rørsukker, instant karamel (karamel, maltodextrin af majs), fortykningsmiddel
oMega gode boller

oMega gode boller

Jeg havde ikke quinoamel hjemme og tænkte derfor. Har du fulgt bloggen gennem længere tid, så er det nok gået op for dig, at jeg elsker at eksperimenter med nye opskrifter og råvarer
”Rugbrød” uden kerner – glutenfrit

”Rugbrød” uden kerner – glutenfrit

65 g quinoamel. fintmalede loppefrøskaller (15 g) 100 g quinoaflager, hirseflager eller risflager 120 g hirseflager eller risflager 65 g quinoamel 50 g malede hørfrø eller 25 g malede chiafrø 50 g hirsemel 50 g fuldkornsrismel 15 g carob 1 tsk