2 dl glutenfrit mel (fuldkorns rismel, hirsemel, boghvedemel, quinoamel, kikærtemel, sojamel, kastanjemel, hvad du har i skabet og lyst til). 2 dl glutenfrit mel (fuldkorns rismel, hirsemel, boghvedemel, quinoamel, kikærtemel, sojamel, kastanjemel, hvad du har i skabet og lyst til)
1 dl malte quinoaflak eller quinoamel. 1 dl malte quinoaflak eller quinoamel. Etter at jeg fikk et belgisk vaffeljern i hus, har jeg virkelig gått inn for å utvide begrepet belgisk vaffel
Der er også en pasta Penne udgave, som er lavet af økologisk majsmel, rismel, boghvedemel og quinoamel – den har jeg ikke smagt endnu, men det glæder jeg mig også til at smage
Til disse bunde har jeg brugt quinottamel, som er det samme som quinoamel blot med flere sorter i. Man kunne med fordel starte en tradition for at spise noget bestemt en gang om ugen
Hirsemel og rismel kan erstattes af majsmel (gør brødet mere gulligt), boghvedemel eller quinoamel. Jeg lagde et billede op på Instagram i går med hjemmelavet glutenfri og mælkefri parisertoast
Jeg havde ikke quinoamel hjemme og tænkte derfor. Har du fulgt bloggen gennem længere tid, så er det nok gået op for dig, at jeg elsker at eksperimenter med nye opskrifter og råvarer
65 g quinoamel. fintmalede loppefrøskaller (15 g) 100 g quinoaflager, hirseflager eller risflager 120 g hirseflager eller risflager 65 g quinoamel 50 g malede hørfrø eller 25 g malede chiafrø 50 g hirsemel 50 g fuldkornsrismel 15 g carob 1 tsk