Mælk i massen hvis du kommer den i ismaskinen) jeg brugte bare fryse legemet fra en is maskine, og stod og rørte rundt i massen i et par minutter med ske
Siruppen vil automatisk blive mere og mere tyk jo længere tid den koges ind, men hvis den når at blive for tyk, inden alle klumper er rørt ud - tilsæt da lidt ekstra vand, for på den måde at opløse de sidste stykker lakrids
Opskriften er fra Arla, hvor jeg har tilføjet marcipan og vanilje, og så havde jeg ingen små gryder til at smelte smørret (det var trods alt lidt for meget at tage suppegryden i brug), så det blev bare rørt i dejen
- en djævelsk lækker is med et strejf af HARIBOOg når der både er lækre ingridienser som lakrids, fløde og chokolade i, så kan det vel heller ikke gå helt galt, vel
Så kan du bruge forskellige slags bær og frugter, flødeskum, flødecreme, rørtis og alt, hvad du kan komme i tanke om af drys, chokoladespåner, hakkede nødder, krymmel etc
Når det er rørt godt sammen kommes det i en springform, som er foret med bagepapir. Is. piskefløde. Der er mere end rigeligt til at smøre mellem lagene i islagkagen, så det oveskydende kommes i frysebøtter og spises, når man har lyst
Hvis der er nogle store stykker, så knæk dem til mindre stykker. Kog blandingen op ved middel-svag varme mens der røres i blandingen med et piskeris (blandingen skal ikke disideretpiskes, men blot røres rundt med et piskeris)
Tag gryden af varmen når massen er smeltet og rørt godt sammen. Og så kunne man måske fristes til at tro, at jeg ikke synes det er særlig fedt, nu hvor jeg endelig holder fri
Sørg for at de bliver rørt godt rundt. Der er også nogle, der mener, at pandekagerne kan laves tyndere, når der er øl i, hvis man bedst kan lide papirstynde pandekager
rørt med knuste makroner) eller is. Tilsæt æggene til dejen et af gangen og pisk dem godt ind i dejen. Det nemmeste er at bruge en el-pisker direkte i gryden
Smelt kokosolien i mikroovnen og rørt det sammen med bananerne og et lille drys salt. Når jeg fortæller, at jeg spiser dette til morgenmad hver dag, bliver jeg ofte spurgt
Tidligere har jeg altid stået og drænet jugurt for at nå i mål med min Tzatziki, men man kan jo gå all-in på græsk jugurt, som jeg bruger i denne opskrift, så er der hurtigt rørt en lækker dip sammen