Grønkål og er supersundt, og det er en rigtig god grønsag at få presset ind i december, hvor der godt kan være lidt langt imellem de helt sunde måltider
Rå kan den godt være lidt sej at komme til livs, men det er der heldigvis råd for. Nå, jamen, det laver vi så om på nu Den her grønkålssalat med revne rodfrugter er et dejligt skud grønt midt i det lidt tunge vinterkøkken
Rå kan den godt være lidt sej at komme til livs, men det er der heldigvis råd for. Nå, jamen, det laver vi så om på nu Den her grønkålssalat med revne rodfrugter er et dejligt skud grønt midt i det lidt tunge vinterkøkken
For det andet, så er min mave ikke glad for store mængder rå kål. Der er masser af dejlig grønkål at få i disse dage - grønkål er en af den slags grøntsager der vil få dig til at strutte af sundhed
Min madpakke de næste par dage bliver kødsovs med grønkål på en bund af broccoli og rågrønkål. Ud over næring er det også en grøntsag med virkelig mange anvendelsesmuligheder, da det kan spises både råt, kogt, bagt og stegt
3 dl rå hakket grønkål (evt. Tilsæt frisk rågrønkål, og kog 5 minutter. 3 dl rå hakket grønkål (evt. En gryderet med fokus på grønt, mens vi venter på friske grønne sager
Mathias er normalt ikke til grønkål, og da slet ikke råt, men denne salat kører han ind med glæde. Denne grønkålssalat er super lækker, super simpel og ikke mindst smager den overraskende godt
Vi spiser rigtigt meget rågrønkål og rosenkål i salater- for det er utroligt let, at lave en lækker salat og variere den med hvad der er i køleskabet og samtidig få ryddet op i køleskabet
Nu er kalenderen drejet over på efterår, og det kan også mærkes i vejret. Nogle mener den er for "bitter" i smagen, personligt synes jeg den er dejlig saftig i forhold til mange andre kåltyper - grønkål, savoykål og endda broccoli
Det kan være lidt hårdt for systemet at nedbryde rågrønkål, den er fyldt med fibre – så gå forsigtigt frem med portionerne hvis dit system er lidt sart
– Finthakket kål (fx grønkål eller rødkål). Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt