Det er svært at ”ødelægge” en hamburgerryg – du kan selvfølgelig tilberede den så længe, at den bliver tør og kedelig, eller du kan tilberede den for lidt, så den er rå
Eller du kan servere en rå grønkålssalat til. Glaseret skinke eller hamburgerryg. Og nej, hamburgerryg og skinke er ikke det samme selvom man i mange tilfælde kan lave det efter samme opskrift
agurk, rå rødløg (alternativt syltede rødløg) og sidst endu et lag karrymayo på overbollen. I princippet kan man også gå med hamburgerryg, men det er måske helt så ekslusivt som så meget andet lækkert skinkepålæg
Stuvet spidskål – Spidskål kan både grilles, lynsteges, dampes, spises råt – nå ja, og stuves. Stuvet spidskål smager godt til de nylavede dunser eller andre farsretter, stegt flæsk, hamburgerryg eller skinke eller koteletter
Dampet spinat m/forårsløg. hamburgerryg. Rens forårsløgene, og skær dem i mindre stykker. Tø spinat op i en gryde,tilsæt de snittede forårsløg,smag til med en smørklat,revet muskatnød,citronsaft,salt og peber
hamburgerryg. 1 stk Chili, rå, mild. Bøffer med spinat. VIGTIG INFO. Det er vigtigt at saucen er færdig samtidig med resten af maden, da den ellers skal holdes varm over vandbad