sukkerDerudover hvid chokolade til overtræk og lidt ekstra rålakridspulver til pynt. ) Opskriften faldt jeg over inde hos Plat du Jour, og tænkte at dem måtte jeg ganske enkelt prøve, da jeg har en hel del lakridssirup fra Johan Bülow stående
I forhold til flødebollerne var prisen ‘kun’, at marcipanbundene fik for længe i ovnen og blev lettere svedne… Det var så her, at jeg skulle have brugt rå marcipanbunde, mariekiks, almindelige vaffelbunde eller sågar en skive pap
I lørdags skulle jeg have tøsemiddag, og da der jo som bekendt har været hedebølge i Københavnsområdet, ville jeg ikke ud i desserter, der bestod af store tunge kager eller noget med meget smør
Jeg er utroligt glad for gode grundopskrifter. Opskrifter, som tillader, at man bruger det man har i skuffen og får tømt ud i sine gemmer – men som stadig smager så englene synger
Når man har vurderet at skummet er færdigpisket, tilsættes det fine lakridspulver og der piskes videre et par sekunder til det er blandet godt ind i marengsen
et nip rålakridspulver. Jeg har en opskrift på risalamande – og den er mega god. Kog bærrene, væden, portvin og muscovadosukker op og smag til med et nip rålakridspulver
Min trang til noget sødt efter aftensmaden er faktisk blevet mindre og jeg har kunne nøjes med lidt frugt og en rest chokoladetrøfler rullet godt i lakridspulver, men der er plads til lidt sødt i kuren
ren rå marcipan. lakridspulver + ekstra til pynt. Opskrift på ca. og tilføj lakridspulver, frysetørrede solbær og pistacie-krokant til hver sin portion og rør det godt sammen