Spis den ikke rå. Den er meget, meget bitter – men fantastisk i marmelade. Dette glas med smuk, solskinslysende pomeransmarmelade har jeg fået af professoren i den gruppe på universitetet, hvor jeg arbejder
Marmelade. Du kan tilberede marmeladen flere dage i forvejen, hvis det letter processen. Blend kort marmeladen med en stavblender til en grødet konsistens
I den gemte sig et stykke papir med et billede af en borg af en art… det var første ledetråd. Man får en brødkurv fyldt med noget rigtig godt brød (også efter danske brødstandarder) og dertil får man hjemmelavet marmelade og både hvid og mørk chokoladesmørrelse
I denne omgang lavede jeg den rå brombær marmelade til, og det blev til en rigtig god lækkerbisken en søndag eftermiddag, hvor efteråret rigtigt bankede på døren
Jeg kan super godt lide idéen om en rødbedepesto og ville så prøve at lave den rå og vegansk. De har lavet nogle spændende opskrifter og kan byde på appetizers som knækbrød, æble-kvæde chutney, gulerods-sveske marmelade, rødbedepesto mm
Når man så endelig kan mase lidt kvalitetstid ind til madlavning, så er det bare at komme igang med fremstilling af noget så enkelt og let som rå rabarbersaft