J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
V. e. d. i. k. h. l. t. ,. v. a. r. m. o. s. g. -. n. f. æ. å. I. ø. D. b. u. A. S. p. y. H. j. R. (. 4. ). 2. 3. c. 1. /. 6. è. B. w. K. 7. T. 5. L. 8. 9. 0. r l
4 kyllingefileter, hver delt i 4. 2 store røde peberfrugter, skåret i strimler. 1,5 dl kyllingbouillon. 2) Varm olien op og brun kyllingefileterne på alle sider. 5) Kom de brunede kyllingefileter tilbage i panden sammen med kyllingebouillonen og lad det koge under låg i 5 minutter. 4 kyllingefileter, hver delt i 4. 2 store røde peberfrugter, skåret i strimler. 1,5 dl kyllingbouillon
Heldigvis havde vi noget kylling og broccolien og de røde pebre tiggede om at blive spist. Så kører aftenmadsmøllen igen og vi havde ikke fået købt ind
Fladmast kylling. Del en hel kylling med en kraftig kniv, ned langs rygsøjlen. Lav evt en sovs på basis af kødsaften fra stegningen (skum det først, kylling afgiver ofte temmelig meget fedt