Rød peberfrugt grillet sauce opskrifter

Pasta med grillet peberfrugt

Pasta med grillet peberfrugt

Derefter blendes peberfrugt, løg, hvidløg, majsmel, mandelmælk, olivenolie, chili og salt til en luftig sauce
Ribeye og Saint-Emilion 2007

Ribeye og Saint-Emilion 2007

Rødpeberfrugt. Lækker grillet ribeye af ungkvæg, serveret med krydderstegte kartofler, sauteret grøntsager og rødvinssauce
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grilletrødepeberfrugter og auberginer
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grilletrødepeberfrugter og auberginer
Ribeye og Saint-Emilion 2007

Ribeye og Saint-Emilion 2007

Rødpeberfrugt. Lækker grillet ribeye af ungkvæg, serveret med krydderstegte kartofler, sauteret grøntsager og rødvinssauce

Stegte nudler

Skyl peberfrugten, fjern stilk, stok og kerner, og skær peberfrugten i strimler. De stegte nudler smager godt som tilbehør til grillet eller stegt fisk eller kylling i fad
Teriyaki-marineret andebryst med spicy nudelsalat

Teriyaki-marineret andebryst med spicy nudelsalat

Rens og snit peberfrugt, gulerødder, peberfrugt og forårsløg i "julienne" (tynde, aflange stykker). Den er lynhurtig at lave, indeholder masser af sprøde, rå grøntsager og har en god balance mellem det salte, søde og stærke
Søndag med hyggelig cykeltur og god aftensmad

Søndag med hyggelig cykeltur og god aftensmad

Rens peberfrugten, og skær den i fine tern. Sauce. Bland peberfrugt og perlespelt. Grillet laks med grøn ærtesauce og perlespelt i denne måneds Spis Bedre April 2012. 1 rødpeberfrugt. 2 Sauce. 4 Server laksen med perlespelt og ærtesauce. 1 rødpeberfrugt. 2 Sauce

Middagsplan til uge 34 - inspiration, indkøbsseddel, opskrifter og gode råd

et godt stykke brød. ½ rød udkernet og fint hakket chili. torske- eller hellefiskfileter (helst friske, men frosne kan også gøre det)1 lille krukke purløg3 chili2 limefrugter2 papayafrugter2 forårsløg1 courgette2 stængler bladselleri1 rødpeberfrugt5 løg4 hele hvidløg1 ps. valnødder4 nektariener1 bundt aspargesRuccolasalat1 rødløg1 citron250 g champignonStødt nellikeTørret timianstødt spidskommenChilipulver eller cayennepeberEn pose kanelstængerSterneanisLaurbærbladeSød chili sauceSambaloelekOystersauce (østerssauce på flaskeSoyasacue2 ds røde kidneybønnerOlivenolieRaspoliesesamolie3 små dåse tomatkoncentrat4 ds. Kyllingebryst med frugt- og nøddesalat4 kyllingebryst1½ dl appelsinsaft1 dl valnødder - ristet og hakket4 nektariner1 bundt grønne asparges100 g ruccola1 rødløg125 smuldret marieneret fetaNykværnet peber1 ss olie fra fetaosten1 ts. 4) Anret ruccola og rødløg på et fad. røde kidneybønner4 løg12 fed hvidløg3 spsk smagsneutral olie (evt. limesaft (fra limefrugt)2spsk frisk klippet purløg½ rød udkernet og fint hakket chili1 knsp stødt nellike½ tsk tørret timian½ tsk salt1/4 tsk peber fra kværn2 papayafrugter2 forårsløg½-1 tsk stødt sød chili4 spsk. limesaft2 små røde udkerenede og fint hakkede chiliRis med vilde risFisken1) Fisken lægges i et smurt ovnfast fad2) Krydderblandingen røres sammen og fordeles ovenpå fisken3) Fadet dækkes med alufolie, sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 4 kyllingebryst½ dl olie2 fed fint hakkede hvidløg½ dl sød chili sauce1 tsk sambal oelek1 courgette2 stængler bladselleri1 rødpeberfrugt1 stort løg250 g champignon1 spsk olivenolie2 spsk sojasauce2 spsk tomatkoncentrat2 spsk tomatketchup3/4 dl. et godt stykke brød1) Skær kyllingebrystene i strimler på ca. 1 cm tykkelse og læg dem i en plastpose2) Rør olie, hvidløg, sød chilisauce og sambal oelek sammen til en marianade og hæld den ved kyllingestykkerne. 4) Courgetten skylles og skæres i stave5) Bladsellerien skylles og skæres i skiver6) Peberfrugten befries for frøstol og kerner og skæres i stave7) Løget hakkes groft8) Champignong renses og skæres i skiver9) Wokken opvarmes igen og olien hældes i. 10) Østerssaucen og soyasauces hældes ved og der røres 1-2 min. 11) Rør tomatkoncentrat, tomatketchup, hvidvinseddike, sukker, hønsebouillon og majsstivelse sammen til en sauce, som tilsættes grønsagerne sammen med kødet. 1 rødpeberfrugt. 1 rødløg. 2 ds røde kidneybønner. 1 rødløg. 2 ds røde kidneybønner. 2 små røde udkerenede og fint hakkede chili. 1 rødpeberfrugt. 2 spsk sojasauce