Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehør til fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
Jeg har smurt den med en rødpeberpesto og toppet med avocado, kidney bønner, den lækreste peber-salami pølse og revet modnet gouda ost, der mest af alt minder om en krydsning mellem salt primadonna og almindelig, god skæreost
Du kan variere formen, det vigtigste er, at de strækkes så tynde så muligt, så de bliver sprøde. En traditionel forret blev derfor erstattet af en blandet omgang snacks og dip
Små skorper eller små skiver ristet brød med noget på. En anden af mine favoritter, som jeg gerne spiser som et mellemmåltid – en lille, lækker snack – er crostini med ricotta og persillepesto
Lidt tomatpuré (eller rødpesto hvis du har). Bollen skæres over og ristes på brødristeren. Passer godt til frokost for en, eller som snack i løbet af dagen til to