Jeg har eksperimenteret lidt med en lun salat som også fungere som et hovede måltid, der bygget op et et utrolig lækker quinoa mix fra Allergikost som består af hvid quinoa, rødquinoa, sort quinoa, sesam, selleri, ris of kikærter
Det gav mig lidt ekstra tid til lige at koge en portion rødquinoa til salaten. Jeg har lavet en smagsfuld dressing til og selvom den virker lidt stærk, så er den ganske fin blandet med quinoaen og de forskellige friske frugt og grønsager i salaten
Hak både rødkål og grønkål helt fint, jo finere desto bedre. Farverig og velsmagende kålsalat med quinoa der får salaten til, at mætte godt, knasende pekannødder og en dejlig syrlig appelsindressing
Opskriften er inspireret af dal, men i stedet for røde linser, har jeg brugt quinoa. Hak rødløg og hvidløg helt fint, riv frisk gurkemeje og svits med i gryden
Til denne ret har jeg brugt rødquinoa som giver et godt farvespil til de forskellige grønsager. Gulerødder og stokken fra broccolien skrælles og skæres ud i mindre stave
Der skal noget sprødt og frisk salat på bloggen, hvilket jeg lover at poste meget snart. De opskrifter jeg har været ved at planlægge smager altså stadig af vinter