Jeg ved ikke, hvorfor jeg aldrig har forsøgt mig med disse fine og lækre rødbedeboller før. Rødbedeboller(ca 8 boller). 90 g fuldkornsmelca 200 g hvedemelen lille håndfuld havregryn1 tsk salt3/4 dl solsikkekerner100 g groft revne rødbeder1,5 dl lunkent vand13 g gær1 dl A38. Oplæs gæren i det lunkne vand i en anden skål og bland herefter A38 og groft revne rødbeder i vandet
Disse glutenfrie broccoliboller og rødbedeboller er luftige indeni og sprøde udenpå. ) og Fiber-HUSK (bageversionen), der begge er med til at gøre glutenfrie boller luftige indeni og sprøde udenpå
D. e. s. m. u. k. t. b. o. l. r. æ. n. g. J. h. a. v. d. f. ø. 2. i. ,. j. (. y. å. ). …. O. p. 5. 8. 0. 7. 1. c. ¾. R. T. B. N. Æ. L. H. P. G. E. -. A. a l