Selve dejen består blandt andet af fuldkornsmel, havregryn og groftrevne gulerødder, og så er de toppet med persillehummusog ovnbagte rødbederogpastinakker vendt i garam masala krydderi
Jeg havde pastinakker, løg, rødbederoggulerødder. Jeg var så heldig at få den fremragende “Paul Food” af Paul Cunninghami julegave af min bror og har nu læst den igennem fra enden til anden
Skræl rodfrugterne og skær dem i stave. lidt tørret rosmarin. Lig dem på en bageplade med bagepapir, hæld lidtolivenolie over rodfrugterne og drys med rosmarin
Rødbeder. Tag pladen ud af ovnen, kom den revne blomkål ovenpå og rør rundt. Du har ligespist, ogalligevel er du på vej op af stolen for at gennemsøge skabe og skuffer
Jeg bruger kartofler – selvsagt – gulerødder, jordskokker, pastinakker, persillerødder, rødbederog søde kartofler, som jeg skærer ud i både, skiver, halve eller større ogmindre stænger – ligesom pommes frites
Du kan ogsårive grove grøntsager – husk blot at det skal være grøntsager uden for meget væske i, som gulerødder, rødbeder eller kål og blande det i falafeldejen
Jeg havde ellers lige fundet halstørklæde og støvler frem. Vask, skræl og ordn alle rodfrugter. Har du lagt mærke til, at vejret har været vildtsommerligt her det sidst par dage