Rødebøffer uden kød – rødbedebøffer. handsker, når du ordner rødbederne, så du undgår røde fingre. Du kan servere rødbedebøffer som ganske almindelige hakkebøffermed bløde løg, kogte kartofler og brun sovs
Form blandingen i fire bøffer og pels hver patty med de resterende rasp. Kombiner søde kartofler, kikærter og hvidløg i en foodprocessor sammen med de tørre krydderier, hot sauce og ahornsirup
guacamole, barbecue sovs, vegansk smøreost, pesto, ketchup eller andet smørepålæg. På det sidste har jeg været ret vild med, at lave bønnebøffermed vegetarian taco-mix
Som tilbehør fik vi sprøde ovnkartoffelbåde (denne gang bare med salt som krydderi), en stor salatbar og to slags sovs (en brun lavet på stegeskyen og favoritsovs, som vi helst foretrækker til sådan en steg)
smør eller margarine på en pande og steg bøfferne, så de er røde indeni. Den søde mand kom hjem lige over middag med to store buketter røde roser i favnen
Det er vigtigt at de får en god stegeskrope, dog stadig være godt røde indvendigt. Skær bøfferne i ikke for store tern og smid det i gryden, sammen med løg/hvidløg/pølse blandingen
Samtidig med steger du først løg og rød peber gyldne på panden og derpå steges bøfferne. Bestemte han fik vi det dagligt, eller sikkert flere gange i hver uge, men det bliver man vist hurtig træt af, altså at få bøffer hver dag , hæ hæ
Bogen appellerer helt klart til kvinders fødevarepræferencer med lettere opskrifter, hvor blandt andet brød, grøntsager og chokolade spiller store roller frem for rødebøffer, gryderetter og sovs