Røde bøffer med sovs opskrifter

Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

Rødebøffer uden kød – rødbedebøffer. handsker, når du ordner rødbederne, så du undgår røde fingre. Du kan servere rødbedebøffer som ganske almindelige hakkebøffermed bløde løg, kogte kartofler og brun sovs
Bøf Bearnaise og fritter

Bøf Bearnaise og fritter

Start med at tage bøffer og æggeblommer ud og lad det ligge på køkkenbordet og få lidt temperatur, dette er vigtigt for den senere tilberedning
Glutenfri vegetar burger

Glutenfri vegetar burger

Så nu har jeg prøvet at lave røde kidneybønner bøffer til min burger. Riv den søde kartoffel i og nu er det klart til at komme på panden til bøffer
Bønnebøffer med tomat og chili

Bønnebøffer med tomat og chili

guacamole, barbecue sovs, vegansk smøreost, pesto, ketchup eller andet smørepålæg. På det sidste har jeg været ret vild med, at lave bønnebøffermed vegetarian taco-mix
Burgerer

Burgerer

Steg bøfferne i olie ved middel varme, til de er gennemstegte og let sprøde. “Bøfferne” i denne opskrift, kan fint bages i ovnen
Rispilaf med purløg og bøf

Rispilaf med purløg og bøf

smør eller margarine på en pande og steg bøfferne, så de er røde indeni. Den søde mand kom hjem lige over middag med to store buketter røde roser i favnen
Hakkebøf - Hurtig og halvsund

Hakkebøf - Hurtig og halvsund

Når du vender bøfferne første gang, så hælder du dine broccoli i gryden, ned til dine blomkål. Jeg serverer den med et skud engelsk sovs til
Spicy chili con carne!

Spicy chili con carne!

Det er vigtigt at de får en god stegeskrope, dog stadig være godt røde indvendigt. Skær bøfferne i ikke for store tern og smid det i gryden, sammen med løg/hvidløg/pølse blandingen
Oksebøf med grøntsagsbearnaise

Oksebøf med grøntsagsbearnaise

Samtidig med steger du først løg og rød peber gyldne på panden og derpå steges bøfferne. Bestemte han fik vi det dagligt, eller sikkert flere gange i hver uge, men det bliver man vist hurtig træt af, altså at få bøffer hver dag , hæ hæ
Boganmeldelse: Femme Food af Annika og Winnie Methmann

Boganmeldelse: Femme Food af Annika og Winnie Methmann

Bogen appellerer helt klart til kvinders fødevarepræferencer med lettere opskrifter, hvor blandt andet brød, grøntsager og chokolade spiller store roller frem for rødebøffer, gryderetter og sovs
Chateaubriand

Chateaubriand

Det er altid en smagssag, hvor rødt oksekød skal være, men det er helligbrøde at gennemstege chateaubriand fuldstændigt, så det bliver sejt og tørt

Nytårsfyrværkeri 2014/2015

Det kan nok ikke komme som nogen overraskelse, at jeg er vild med de lyserøde, når man ser bloggens farvetema
Taffel

Taffel

jævn så retten med lys jævning, sovsen må ikke blive for tyk, så tilsæt lidt af gangen - får du for meget jævning i så tilsæt lidt mere vand

Bøf med stegte grøntsager

“Tyksteg gør tynd” for at huske, hvilke rødebøffer, jeg skal vælge i supermarkedet. sovs, dyppelse eller ketchup