Pisk de våde ingredienser sammen og rør de tørre i. En nem forkost ud over det sædvanlige. Perfekt til picnic eller til en buffet i børnenes skole eller børnehave
Når dejen er hævet slås den sammen på bordet, del den i to stykker og rul til to pølser. Start med at afveje ingredienserne samt skræl og riv gulerødderne
Røde pølsehorn. Røde pølsehorn. Røde pølsehorn. Ingredienser til basen af 1 portion pølsehorn (6 store stk. 6 pølser (alle slags pølser kan bruges, jeg bruger selv de såkaldte partypølser). Ekstra ingredienser alt efter farvevalg (tilsæt kun 1 af tingene til hver portion). Disse 4 ingredienser, er dem der er i pølsehornene på billederne, men man kan også bruge andre ting til at få lidt ekstra smag og farve i. 2) Lav 6 lange ruller af hver portion dej, og rul dem rundt om 6 pølser (Ja, jeg har lavet 24 kæmpe pølsehorn). 6 pølser. 6 pølser
Med sprøde nøddejunkere og friske jordbær. Ingredienser. Rør alle ingredienser til nøddejunkerne sammen. Blend alle ingredienser til koldskålen ca 30 sekunder
Røde pølsehorn. Røde pølsehorn. Røde pølsehorn. Ingredienser til basen af 1 portion pølsehorn (6 store stk. 6 pølser (alle slags pølser kan bruges, jeg bruger selv de såkaldte partypølser). Ekstra ingredienser alt efter farvevalg (tilsæt kun 1 af tingene til hver portion). Disse 4 ingredienser, er dem der er i pølsehornene på billederne, men man kan også bruge andre ting til at få lidt ekstra smag og farve i. 2) Lav 6 lange ruller af dejen, og rul dem rundt om 6 pølser. 6 pølser (alle slags pølser kan bruges, jeg bruger selv de såkaldte partypølser)