Rødkål gulerod opskrifter

Coleslaw

Coleslaw

Coleslaw består nemlig af kål – oftest hvidkål, men rødkål kan også forekomme. I den traditionelle udgave er der også revet gulerod, men frugter – som ananas, æbler eller lignende – kan også forekomme
Dressingen der kan nærmest ALT!

Dressingen der kan nærmest ALT!

Jeg koger en af firkanterne pr person i saltet vand, og finthakker imens lidt rødkål, bladselleri og fennikel, og skærer lidt agurk ud i halvmåneformede skiver
Rødkålsslaw

Rødkålsslaw

½ liter fintsnittet rødkål. 1 gulerod i tændstikstykke strimler. Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes omhyggeligt med salaten
Vegansk linsesteg (julen 2014)

Vegansk linsesteg (julen 2014)

Servér til brunede kartofler, hjemmelavet kogt rødkål, svampesauce og frisk grønkålssalat med appelsin
Asiatisk rødkålssalat

Asiatisk rødkålssalat

Snit begge slags kål, hak løgene og snit guleroden. ½ rødkål. ½ rødkål. 1 stor gulerod. 1 stor gulerod. Asiatisk rødkålssalat
Coleslaw

Coleslaw

Bland de resterende ingredienser til en dressing og vend gulerod og kål i. 250 g Kål (spidskål, rødkål, hvidkål, el
Mormormad: Byens Bedste Boller i Karry

Mormormad: Byens Bedste Boller i Karry

Hak gulerødder, løg, rødkål groft men ensartet. 4 spsk hakket frisk rødkål. Hak korianderne fint. Bland det hele grundigt sammen med farsen
Rødkålssalat

Rødkålssalat

akaciehonningsalt og peberTag de ydersteblade af rødkålen og snit den i fine strimler. 15 - 20 rosenkål1/2 Rødkål3 gulerødderEn lille håndfuld hasselnødderEn lille håndfuld tørrede tranebærMarinade. 1/2 Rødkål
Hot Rødkålssalat med Cheddar

Hot Rødkålssalat med Cheddar

Dette er opskriften på en lidt spicy rødkålssalat med æble og gulerod - drysset med cheddar. Bland rødkål, gulerod, æble og forårsløg i en stor skål
Andesteg

Andesteg

Til andestegen hører sig kogte kartofler, dampede grøntsager, brunede kartofler og rødkål. Indmad, vingespidser og hals1 løg1 gulerod½ l vand1 spsk
Quesadillas med salatremix

Quesadillas med salatremix

* Du kan også bruge gulerod, pastinak, persillerod, porre, rosenkål, blomkål, champignon, fennikel, majroe, squash – eller dem, du har i køleskabet