Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
I min madverden er den et perfekte tilbehør til den traditionelle julemiddag med juleand, flæskesteg og rødkål, fordi den er frisk og dermed giver et godt modspil til den ‘fede’ julemad
Opskriften har jeg fra Føtex. Rødkål behøver ikke kun at være noget man spiser til jul. Her er rødkålen brugt i en perlespelt pilaf sammen med bacon og æble
For, hvor man end sig vender hen, er der småkager, konfekt, sildemadder med karrysalat og en lille en til, rullepølse, rødkål, gløgg, æbleskiver og mange andre gode sager
Brun sovs, hvide og brunede kartofler og rødkål. En af de ting en husmor/far frygter til jul, når flæskestegen ligger i ovnen, det er om sværen nu også bliver sprød