Med hjemmelavet rødkål kan du lave den lige som du ønsker den. Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød
Glædelig juletræsfestKlassisk rødkålAntal personer. 60 minutter500 gr rødkål3 spsk olivenolie2 spsk balsamico4 spsk ribsgelé3 stjerneanisSnit rødkålen fint i små stykker. Læg låg på gryden og lad rødkålen simrer ved svag varme i 50 minutter. 500 gr rødkål
Kogt rødkål er uhyre nemt at lave selv. Skyl rødkålen, og skær stokken af. Det skal du bruge 1/2 rødkålshoved (ca. P 6% - F 40% - K 53% 1/2 rødkålshoved
1 rødkål i strimler ca 1/2 cm husk at fjerne stokken og de grimme blade. 1 rødkål. 1 rødkål i strimler ca 1/2 cm husk at fjerne stokken og de grimme blade
H. v. i. s. d. u. k. e. r. h. l. t. g. n. m. j. a. ,. b. f. p. ø. å. D. M. O. o. æ. ". S. y. 1. (. ). 3. -. 2. ½. x. R. c. B. P. G. J. *. F. T. ô. w. A. k l
Og så måtte de små jo i blød så jeg kunne få brugt resterne, uden at salaten kom til at ligne den jeg lavede i går med rødkål og nektariner alt for meget
1/4 rødkål. 1/4 rødkål. FORORD. Tag noget frugt med ind i menuen. Ikke nok med, at det er super flot på tallerkenen, det giver også en frisk syre i maden
Desuden er opskriften også fyldt med kostfibre fra bøffen, rødkålen og fuldkornsbollerne som bl. Imens farsen står på køl, snittes rødkål fint og honning, salt og citronsaft hældes over rødkålen og det blandes rundt