Rens og skyl fileterne og krydr dem med salt, peber og citron. Bring vandet i kog. Når det koger slås et æg ud i en kop, derefter hældes ægget i det kogende vand et af gangen
Butterdejspladerne lægges tiloptøning. Stik butterdejspladerne ud med et glas - det udstukne lægges på en plade med bagepapir, fold resten af dejen og læg det ved siden af
Pengasiusfileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fiskenbliver sprød og lækker og ikke sætter sigi panden
Den hurtigste måde at lave panerede fiskefileter på er at trække en pose panerede rødspættefileter op af supermarkedets frysedisk, og smide dem på en pande med smeltet smør eller margarine, når du kommer hjem
flåede rødspætter eller anden lys fisk. citronpeber. salt + friskkværnet peber. Rør laskefarsen sammen med citronpeber, hakket basilikum, finthakket løg, cayannepeber, salt og peber
Stegte rødspætte-fileter. Skyl rødspætterne og dup dem tørre. Gratinerede porrer & kartofler. Skræl bagekartofler, halver og skær iskiver ned i et ildfast fad
hvis man ikke er til laks kan torsk, rødspætte eller hellefisk bruges. Det er så skønt med ovn mad når vinden rusker udenfor og her i weekenden er jeg rigtigt blevet rusket igennem på alle måder
Skyl og tør rødspættefilterne… del dem på langs. Server fiskerullernetil frokostbordet med godt rugbrød… eller som hovedret med ovnbagte kartoffelbåde og en grøn salat
Kartoflerne kan selvfølgeligtilberedesiovn med ingen eller mindre fedtstof, hvis man. Rødspættefilet med krydderpasta, salsa og ris kogt i kokosmælk En skøn thaiinspireret ret
Her kommer et lillehurtigtindlæg med en opskrift på hokkaidoiovn med rødspættefiletter on top. Lyder lidtunderligt, måske, men egentlig er det bare en simpel, let og lækker ret iovnen Valgte at lave det hele i ét fad – det var nemmest og desuden sparer man en del fedt fra olie/smør, ved at ‘tørstege’ fiskeniovnen
Kartoflerne kan også tilberedesiovn med ingen eller mindre fedtstof, hvis man føler for det. Selvfølgelig kan anden slags fisk bruges til denne ret, men rødspætte har bare en helt speciel smag, så derfor har vi valgt den
Legg i smør. Dryss salt og pepper på rødspettefiletene og legg dem som en ringifolien. Fordel grønnsaker, blåskjell og krepsehaler iringen med en sitronbåt på toppen