Rødtunge ruller opskrifter

Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

(baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer - alt er indkluderet, så husk at tjekke køkkenbeholdningen for, om du har nogle af ingredienserne i forvejen)4 kyllingbryst4 svinekoteletter4 gode bøffer2 fileterede og flåede rødtunger eller en anden fladfisk - eller en hel tredje fisk (bare der er til 4 personer)1 lille pakke parmaskinke eller to skiver1 hvidløg3 rødløg2 avocado1 Romainesalat300 g rosenkål2 moden papaya1 rødt æbleFrisk ingefær (stort stykke1 lille hvidkålshoved14 gulerødder3 rød chiliPurløgFrisk timianFriske koriander2 citroner3 limefrugt1 bakke æg1 pk smør1 lille bæger Creme fraiche 18%1 lille dåse ansjoser1 glas kapersØsterssauceFiskesauceSmagsneutral olieOlivenolieÆblecidereddikeDijonsennepKarrysalt og peberSukkerAhornsirupCashewnødderHasselnøddeflagerPerlerugOpskrifterKylling med kål og cashewnødderDenne ret er enkelt og lynhurtigt lavet - den er sund og den smager supergodt. 2-3 rødtunger eller anden fladfisk flået og fileterede / eller en hel anden slags fisk (der skal blot være til 4)8-9 gulerødder skåret i stængersalt2 tsk dijonsennep1 spsk æblecidereddike4 hakkede ansjoser2 spsk kapers1 lille hakket rødløg2 hårdkogte hakkede æg1 stort bundt hakket purløgCitronbådePerlerugOlivenolie1) Skræl gulerødderne og skær dem i stave2) Kom gulerodsstavene i en gryde med letsaltet vand, og damp dem til de er møre, men stadig har lidt bid. Smag eventuelt til med lidt salt4) Hvis det er en fladfisk, du bruger, så rul den i 8 små ruller og sæt dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie, dryp dem med lidt olie og bag dem ved ca 180 grader i 10-15  minutter afhængig af tykkelse (hvis det ikke er fladfisk, ruller du dem ikke, men kommer fileterne direkte i det ovnfaste fad - og så skal fisken ca have 5-10 minutter længere)5) Server fisken sammen med gulerodssalaten med citron og kogt perlerug (følg anvisningen på pakken)Svinekoteletter med rosenkål, parmaskinke og karryDenne ret er en superlækkerret med nogle af efterårets gode råvarer. 2-3 rødtunge. 8 små ruller og sæt dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie, dryp dem med lidt olie og bag dem ved